in ,

Premieră: Aceasta este noua Toyota C-HR! O vedem la Geneva

Toyota urmează să prezinte la Salonul Auto de la Geneva un crossover compact care să fie poziționat în gama constructorului japonez sub RAV4. Noul model se va numi C-HR, iar primele poze cu acesta au ajuns deja pe internet cu doar câteva zile înaintea debutului de la Geneva.

toyota-c-hr (2)

Toyota a decis totuși să intre pe segmentul crossoverelor compacte odată cu noul C-HR, un model care va rivaliza pe piață cu Mazda CX-3, Hyundai Creta, Opel Mokka sau Peugeot 2008. Din imaginile care au fost publicate recent putem vedea un model ce prezintă o parte frontală proeminentă, bine desenată.

000

Spatele pare a fi ceva mai excentric cu ale sale blocuri optice enorme și mânerele ușilor spate ascunse. Nu ar trebui să uităm și de spoilerul de pe acoperiș care are o formă futuristă și care cel mai probabil pe modelul de serie va lua o formă mult mai liniștitită.

toyota-c-hr

Pozele ajunse pe internet prezintă o variantă Hybrid. Și cum noul C-HR va fi construit pe platforma lui Prius ne așteptăm ca acest crossover să fie dotat cu motorul pe benzină de 1.8 litri Atkinson care ar putea fi cuplat la cutia CVT. Puterea tandemului format din motorul pe benzină și cel electric ar putea ajunge la 121 cai putere.

toyota-c-hr (1)

Noua Toyota C-HR va fi asamblată la uzina constructorului nipon din Turcia, ceea ce va reduce termenii de livrare pentru clienții europeni. Deocamdată nu cunoaștem când va ajunge noul model în showroomuri, însă la sigur vom afla în câteva zile.

toyota-c-hr (3)