in ,

În premieră! Test drive de zile mari a noului Hyundai Grand Santa Fe

Pe 23 aprilie la Hyundai Moldova va avea loc un Grand Test Drive a noului model Grand Santa Fe. Test Drive-ul se va desfășura între orele 09:00-19:00.

Noul Grand Santa Fe – păstrează elementele cheie ale noii generații Santa Fe – design atrăgător, nivel ridicat de confort, eficiență și calitate, în timp ce oferă un spațiu extins, perfect pentru întreaga familie.

2017-hyundai-santa-fe-lwb-vlp_exterior

Prezentat în anul 2012 la Salonul Auto din New York și lansat pentru prima dată pe continentul american, Hyundai Grand Santa Fe a stârnit rapid pasiuni, devenind unul dintre cele mai arătoase SUV-uri din segment.

2017-hyundai-santa-fe-lwb-vlp_performance

Actualmente, modelul a fost perfecționat și beneficiază de o variantă dedicată pentru piața din Europa, dinamica și manevrabilitatea fiind ajustate pentru a oferi o experiență rafinată, la nivelul clienților europeni.

acoperis panoramic

“Suntem mândri să putem prezenta clienților Hyundai de pe piața locală noul vârf de gama SUV, care vine în întâmpinarea  celor care își doresc un model cu abilități de off road, dar care să acomodeze, totodată, în condiții de confort o familie  numeroasă. Grand Santa Fe completează perfect gama Hyundai, alăturându-se modelelor SUV de succes Tucson și Santa Fe, oferind dotări premium în configurația standard. Credem în mod ferm că Hyundai Grand Santa Fe este o propunere de achiziție convingătoare și va continua să atragă noi clienți ai mărcilor premium”, a declarat Veaceslav Gheorghiev, CEO Hyundai Moldova.

aerodinamica

Noul Grand Santa Fe confirmă tradiția companiei Hyundai de a oferi un nivel ridicat de calitate și specificații disponibile în configurația standard, fără a implica un preț premium.

Un motor puternic și eficient, un șasiu adaptat solicitărilor europene, posibilitatea de a acomoda persoane și bagajele acestora transformă Grand Santa Fe în alegerea ideală pentru familiile numeroase.

Vă invităm la Grand Test Drive-ul noului Grand Santa Fe pentru a încerca noile abilități și tehnologii ale modelului:

– Capacitate crescută de 207 cai putere
– Un interior actualizat la 7 locuri
– Izolare fonică îmbunătățită
– Sisteme optice absolut noi
– Grila radiatorului modificată
– Un nou design a jantelor din aliaj
– Cruise control automat
– Oglinzi exterioare electrice
– Lungimea totală – 4915 mm
– Înălțimea – 1695 mm
– Capacitatea maximă a portbagajului – 1842 l

Toți clienții Hyundai vor fi serviți cu cafea la barul Hyundai.

Pentru mai multe detalii contactați 022 800 888.

P.

Iti place articolul?