in ,

Primele rezultate: 65 de vitezomani, prinşi noaptea rulând pe bd. Ştefan cel Mare

Peste 120 de șoferi au fost sancționați de la inițierea acțiunii anunţate de curând de poliţie: “10 zile de activități împotriva accidentelor în traficul rutier”. INSP anunţă primele rezultate.

FOTO: axeltra.com

Doar în 12 ore, de către ofițerii Direcției de patrulare Centru au fost depistați la volanul mașinii 40 de șoferi suspecți în stare de ebrietate, dintre care 18 în stare de ebrietatea avansată, 14 șoferi în stare de ebrietate minimă, cinci au refuzat testarea alcoolscopică, iar trei se aflau în stare de ebrietate narcologică.

De asemenea, numai în această noapte, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, 65 de conducători auto au fost depistați în trafic și documentați pentru depășirea limitei de viteză.

Alții 19 șoferi au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor, conducerea unei mașini cu încălcarea regulilor de amplasare a numărului de înmatriculare și pentru încălcarea regulilor privind permisul de conducere.

Reamintim șoferilor că, atunci când te afli la volanul unei mașini, cel mai important este să respecți regulile de circulație.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!