in ,

Primul episod The Grand Tour a făcut furori. Amazon anunţă că a bătut audienţa tuturor serialelor

Noul proiect automobilistic al lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May – The Grand Tour – a devenit cel mai popular show pe care l-a transmis vreodată serviciul de streaming video Amazon Prime.

Primul episod al emisiunii a întrecut după numărul de vizualizări deţinătorul anterior al recordului, serialul The Man in the High Castle.

Reprezentanţii Amazon totuşi nu au afişat numărul exact de vizionări a primului episod The Grand Tour, menţionând doar că “milioane de oameni din SUA, Marea Britanie, Germania, Austria şi Japonia urmăreau show-ul în acelaşi timp”.

Mai mult, vineri, 18 noiembrie, a fost înregistrat un record privind numărul de abonamente cumpărate pe serviciul Amazon Prime. Nici numărul acestora nu a fost dezvăluit.

Primul episod al show-ului i-a costat pe creatori cel puţin 3.5 milioane de dolari. Acolo s-au filmat 150 de maşini, şase avioane şi 2.000 de acrobaţi.

Vezi şi: Scena de deschidere a noului show The Grand Tour este cea mai grandioasă şi cea mai scumpă din istoria televiziunii

Începând din luna decembrie, The Grand Tour va putea fi urmărit legal nu doar în cele cinci ţări menţionate mai sus, acolo unde este disponibil oficial Amazon Prime, ci şi în alte 200 de state. Cum doreşte compania să facă emisiunea accesibilă în toată lumea deocamdată nu este clar.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au semnat cu Amazon un contract care prevede filmarea a 36 de episoade timp de trei ani. Cheltuielile pentru filmări se ridică la 250 de milioane de dolari.

Sursă: Dailymail

Iti place articolul?