in , ,

OMGOMG COOLCOOL AngryAngry

Putem avea încredere în piaţa de maşini second-hand? Ce automobile au cel mai des kilometrajul dat înapoi

Piața de mașini rulate din Republica Moldova este plină de automobile cu kilometraj întors. Aici pe AutoBlog.MD am abordat de foarte multe ori fenomenul parcursului modificat pe automobilele rulate vândute în Moldova, promovând astfel achizițiile sigure, mereu asistate de specialiști în domeniu.

Prin intermediul serviciului AUTO INSPECT am ajutat deja sute de oameni să nu procure un automobil cu vicii, descoperind de foarte multe ori mașini accidentate sau cu kilometraj întors. Și apropo de acest aspect…

În continuare vă vom arăta o statistică a cazurilor de kilometraj dat înapoi pentru branduri auto populare. Statistica ne-a fost livrată de CARVERTICAL.RO și este valabilă pentru verificările efectuate de clienții din România.

CarVertical

În concluzie, indiferent de statistici, fiecare client îşi asumă decizia în funcţie de nevoile şi preferinţele sale. Sfatul nostru este să alegem responsabil, cercetând micile detalii care pot face diferenţa dintre o maşină care ne va afecta financiar şi una care ne va ajuta zilnic, fără surprize neplăcute.

Și dacă tot în acest top efectuat de CARVERTICAL.RO s-a depistat că cele mai multe automobile cu kilometraj întors sunt de marcă BMW, atașăm mai jos un caz pe care l-au depistat colegii noștri de la AUTO INSPECT aici în Moldova! BMW X5 cu minus 140.000 de kilometri la bord!

Și dacă automobile de marcă Audi sunt pe locul doi, iată un alt exemplu! Audi cu aproape jumătate de milion de kilometri întorși!!

Nu putem trece și pe lângă modelele de marcă Volkswagen! Minus 100.000 de kilometri pe un Golf VI GTI.

Prin urmare, vă recomandăm să fiți foarte atenți atunci când procurați o mașină rulată. Apelați la AUTO INSPECT pentru a evita automobilele cu vicii sau verificați istoria acestora prin intermediul CARVERTICAL.RO.

P.