in ,

Record pentru Hyundai Moldova – 74 de automobile vândute în luna iulie

Articol de: Hyundai Moldova

Statistica vânzărilor auto pentru luna iulie a anului curent ne definește care sunt cele mai populare și bine vândute automobile în Republica Moldova.

Distribuitorul oficial Hyundai în Moldova – Pacific Motors a marcat un nou record, în luna iulie fiind vândute 74 de automobile.

Statistica generală arată că oficial, în luna iulie a acestui an, au fost înregistrate și comercializate 472 de automobile produse de diverse branduri.

Vânzări mai mult sau mai puțin stabile în perioada de criză le suportă mai multe branduri auto reprezentate în ţara noastră, însă centrul auto Hyundai Moldova, în ciuda concurenței, a făcut un salt încrezător înainte, stabilind un record istoric în această vară la capitolul vânzări. În luna mai recent au fost cumpărate 74 de automobile ale concernului coreean.

Automobilele Hyundai sunt populare datorită mai multor aspecte, printre care: siguranța excelentă, performanțele grozave, tehnologiile moderne, confortul oferit, şi nu în ultimul rând designul elegant. Modernizarea în continuu a celor mai recente tehnologii asigură pentru automobilele Hyundai atât respectarea cerințelor de protecție a mediului cât și o economie sporită a combustibilului. Şi cu toate aceste avantaje, preţul automobilelor Hyundai rămâne a fi destul de acceptabil.

Centrul auto Hyundai Moldova știe perfect nevoile și cerințele clienţilor, şi pentru a le satisface așteptările zilnic îmbunătățește calitatea serviciilor.

“Pentru a fi profitabil pe o piaţă cu o concurență puternică, trebuie să ai în centrul atenției relația cu clientul, grija de a-i satisface acestuia toate nevoile și de a-i oferi cele mai bune servicii. Şi pentru că le reuşeşte, feedback-ul din partea clienților le oferă curaj și energie pentru o dezvoltare favorabilă”.

Nu este pentru prima oară când automobilele Hyundai devin unele dintre cele mai bine vândute și cunoscute în țara noastră. Amintim că vânzările Hyundai în Republica Moldova în anul 2016 au depășit cifra de 500 de automobile pentru prima data în istorie, asigurând brandului Hyundai o cotă de piață de 12.9%.

În primul trimestru al acestui an, centrul auto Hyundai Moldova a vândut 155 automobile, cifră care a făcut din Hyundai cel mai popular brand pe piața auto din Moldova.

Cele mai bine vândute modele din gama Hyundai în Moldova rămân a fi Hyundai Tucson, Santa Fe şi Grand Santa Fe, care atacă cu succes segmentul foarte popular în Moldova – cel al SUV-urilor.

P.

Iti place articolul?