in ,

Renault arată în prima imagine oficială noul crossover global care va fi produs în Rusia

Două luni de zile au mai rămas până la deschiderea Salonului Auto de la Moscova, ediţia 2018. Acesta urmează să găzduiască mai multe automobile noi locale, din occident şi orient, prezentate mai devreme în acest an, dar şi câteva premiere mondiale. Printre acestea se va număra şi un nou crossover de la Renault!

Marca franceză a publicat prima imagine teaser al modelului, în care ne prezintă partea sa frontală. Chiar dacă va fi o maşină absolut nouă, designul său va fi familiar cu cel al ultimelor automobile din gamă.

Ce altceva știm despre noul model? La bază va sta o platformă B0 revizuită (Global Access), ceea ce ar însemna că noul crossover va fi mai lung şi mai lat decât Renault Kaptur şi chiar puţin mai mare decât acelaşi Nissan Qashqai.

Modelul este numit unul global, însă în Europa ar putea să nu apară din cauza prezenţei lui Kadjar. Prima piaţă de desfacere va fi Federaţia Rusă şi tot acolo va fi produs, la uzina Renault din Moscova. Aceeaşi maşină va fi asamblată în Brazilia şi China, iar în pentru Coreea de Sud va fi transferat pe o platformă mai superioară şi mai costisitoare.

Imagine modificată la capitolul luminozitate

Mai multe detalii urmează a fi oferite pe parcurs, inclusiv în cadrul unor evenimente dedicate lansării modelului.

În prezent, linia de crossovere şi SUV-uri Renault pe piața rusească este reprezentată de Sandero Stepway, Duster, Kaptur și Koleos. Cel mai probabil noul model va ocupa o nișă între ultimele două.

Vezi şi: (foto) Dacia va prezenta un model nou în 2018? Despre ce maşină ar fi vorba

Iti place articolul?