in ,

Renault Moldova te invită să testezi noul SUV Renault Koleos şi electromobilul Renault Zoe

Articol de: Renault Moldova

Centrul auto Renault Moldova te invită sâmbătă, 30 septembrie 2017, la showroom-ul de pe strada Petricani 17 pentru a testa două maşini noi din gama sa: SUV-ul Koleos şi primul electromobil Renault importat oficial în ţara noastră.

Noua generaţie a celui mai mare SUV Renault – Koleos – a ajuns în ţara noastră în acest an şi promite a fi un model excelent pentru drumurile locale. Automobilul dispune de motoare eficiente şi are o garanţie din uzină de 36 de luni. Preţul de start în Moldova porneşte de la 26.500 de euro.

Pe de altă parte, noul Renault Zoe este primul autovehicul electric disponibil marelui public ce oferă o autonomie de până la 400 km, conform standardului NEDC (standardul european pentru determinarea economiei de carburant). În premieră pentru ţara noastră, acest model electric este primul din segmentul său care poate fi achiziţionat pe cale oficială.

Noul Renault Zoe poate fi deja comandat şi are un preţ de start de 26.900 de euro pentru versiunea cu o autonomie maximă de 240 de kilometri parcurşi în regim fără emisii. Şi acest electromobil dispune de o garanţie extinsă.

Vezi mai multe: EXCLUSIV: Renault – primul distribuitor auto care va importa oficial mașini electrice în Moldova

Vezi şi: (video) Renault Kangoo Z.E. Electric Van va putea fi cumpărat şi în Moldova

Pentru a participa la test drive-urile organizate de Renault Moldova trebuie să ai în primul rând un permis de conducere, 18 ani împliniţi şi recomandabil o experienţă de cel puţin un an în şofat.

P.

Iti place articolul?