in , ,

Reportaj video: Curățarea filtrului DPF și a injectoarelor de la Tec4.MD

Articol de: Tec4 Moldova

Compania britanică TEC4 specializată în lubrifiați și soluții de curățare a motorului a venit în Moldova. Acum șoferii din țara noastră au ocazia să apeleze la specialiștii TEC4.MD pentru a curăța filtrul de particule DPF sau catalizatorul fără demontarea acestora.

Vezi într-un scurt reportaj video cum are loc tot procesul:

Atentie! CONCURS! Da LIKE si SHARE la pagina noastra , tag-uieste un prieten in Comentariu, si poti castiga una din cele 3 curatiri gratuite puse la bataie: Curatire injectoare Diesel, Curatire Injectoare Benzina , Curatire DPF, Curatire Catalysator – la alegere. Tragerea la sorti va avea loc pe 26.05.2017 .P.S. Indeplinirea cerintelor este obligatorie pentru validare! Mult Succes si VA Multumim!

Gepostet von Tec4.md am Mittwoch, 26. April 2017

În plus, TEC4.MD organizează un concurs pe pagina sa de Facebook în care pune la bătaie trei vouchere în baza cărora vă puteți curăța, la alegere, injectoarele diesel, injectoarele pe benzină, filtrul DPF sau catalizatorul.

Condiţiile de participare sunt printre cele mai simple, iar cu puţin noroc puteţi fi chiar dvs unul din cei trei câştigători. Tragerea la sorţi va avea loc la sfârşitul lunii mai.

AICI puteţi citi regulile concursului şi totodată să participaţi la acesta.

Vă urăm succes şi nu ezitaţi să accesaţi tec4.md pentru mai multe detalii.

P.

Iti place articolul?

-1 points
Upvote Downvote