in , ,

AngryAngry COOLCOOL LoveLove

Rezultatele sondajului AutoBlog.MD! Ce cred şoferii despre includerea taxei de drum în preţul carburanţilor

Şi iată că au trecut 24 de ore de când am lansat un sondaj de opinie online, la care mai puteţi participa dacă doriţi, cu privire la ideea autorităţilor de a elimina taxa de drum în forma în care este în prezent şi includerea acesteia în preţul pentru carburanţi.

drum ocolire centura ungheni

Părerile au fost împărţite, inclusiv în comentariile postărilor noastre pe Facebook, însă iată rezultatele sondajului online. La momentul publicării acestora, datele arată că au participat aproximativ 600 de cititori (595 mai exact)!

Astfel, la momentul de faţă:

  • 215 automobilişti sau 36% din respondenţi au spus că sunt PRO unei astfel de decizii şi nu văd o problemă pentru că o practică similară există şi în alte ţări!
  • 136 de oameni (23%) au spus că sunt CONTRA şi nu văd o idee bună în asta!
  • 49 de şoferi (8%) au dat de înţeles că le este indiferent sub ce formă va fi aplicată această taxă de drum, numai drumuri bune să existe în ţara noastră, pentru a exista un motiv bun de a o achita.
  • 191 de participanţi la sondaj (32%) au rămas indecişi. Nu sunt pro şi nici contra ideii pentru că va depinde doar de preţul la carburanţi.
  • Într-un final doar patru persoane (1%) au bifat opţiunea “Îmi este indiferent! Nu am maşină!”

Vă mulţumim pentru participare şi să sperăm că părerile noastre ale tuturor vor fi luate în considerare de autorităţi înainte de a se lua vreo decizie finală!