in

S-a aflat când începe al doilea sezon al show-ului The Grand Tour

Un nou sezon al show-ului The Grand Tour, pe care îl realizează foştii prezentatori Top Gear, va fi lansat pe acelaşi portal video Amazon Prime începând cu luna octombrie. Anunţul a fost făcut pe reţeaua de socializare DriveTribe, cu referire la o declaraţie a lui James May.

the grand tour season 2

“Cred că pentru al doilea sezon vom cheltui tot atâţia bani cât pentru primul. În genere, această emisiune este una foarte costisitoare. Suntem nevoiţi să călătorim foarte mult şi în procesul creării show-ului este implicată o armată de oameni, împreună încercând să facem un content de calitate înaltă, în rezoluţie 4K. Conceptul show-ului a rămas acelaşi, însă totuşi ceva s-a schimbat. Dar ce anume nu vă pot spune”, a mai adăugat James May.

Vezi şi: Scena de deschidere a noului show The Grand Tour este cea mai grandioasă şi cea mai scumpă din istoria televiziunii

The Grand Tour şi-a început existenţa la scurt timp după ce renumitul Jeremy Clarkson a fost dat afară de la BBC. Primul episod a fost difuzat pe micile ecrane la 18 noiembrie 2017 şi toate cele 13 episoade ale primului sezon au fost arătate până pe 3 februarie 2017.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLBjijwFjtOEdgvS6RQwArO30AXqVjIker