in ,

Salonul Auto de la Moscova: AURUS Komendant se reține. Când va debuta SUV-ul din proiectul Cortegiu

Salonul Auto de la Moscova poate nu este cel mai important din Europa, însă la sigur este interesant mulțumită știrilor și prezentărilor ce vin de la standul AURUS. Anume aici constructorul rus a expus pentru prima dată în public limuzina AURUS Sedan care stă la baza noii mașini de serviciu a lui Vladimir Putin, dar în același timp a oferit și informații despre SUV-ul din proiectul cortegiu.

Ministrul rus al industriei și comerțului, Denis Manturov, a declarat din cadrul Salonului Auto de la Moscova că SUV-ul se va reține până la sfârșitul anului 2019 sau chiar începutul lui 2020.

Aurus Senat
SUV-ul va fi construit pe platforma lui Aurus Senat

Cum va arăta viitorul SUV nu se cunoaște. Inițial se credea că acesta va debuta în cadrul Salonului Auto de la Moscova, însă se pare că prezentarea a fost contramandată, cel mai probabil pentru Salonul Auto de la Geneva din primăvara lui 2019.

Din punct de vedere tehnic SUV-ul nu se va deosebi prea mult de sedan. AURUS Komendant va primi același motor de 4.4 litri biturbo ce livrează aproape 600 de cai putere și care este cuplat la o cutie automată cu nouă rapoarte. Bineînțeles cuplul este transmis către ambele punți cu ajutorul sistemului de tracțiune integrală.