in

Şase automobile au acces în finala concursului AUTOBEST 2018

Pentru marele premiu al concursului AUTOBEST, ediţia 2018, vor lupta şase automobile. Organizatorii au anunţat lista modelelor finaliste, iar un câştigător va fi ales la 15 decembrie 2017.

Așadar, pentru cucerirea premiului vor lupta următoarele modele de maşini:

Toate aceste maşini au fost nominalizate în categoria principală a concursului Best Buy Car of Europe 2018 (Cel mai bun automobil care poate fi cumpărat în Europa în anul 2018).

“În acest an doar şase automobile i-au motivat pe membrii juriului pentru ca să fie incluse în marea finală şi în categoria principală a concursului Best Buy Car of Europe!”, a declarat fondatorul şi preşedintele organizaţiei AUTOBEST, jurnalistul auto român Dan Vardie.

În conformitate cu regulile AUTOBEST, membrii juriului pot schimba anual numărul modelelor finaliste. În acest an AUTOBEST a creat şi un logo special care poate fi folosit de producătorii maşinilor finaliste în campanii de promovare până la momentul când va fi anunţat câştigătorul.

Membrii juriului vor organiza un test final al celor şase automobile în zilele de 29 şi 30 noiembrie 2017, pe poligonul Vairano din preajma oraşului Milano.

Premiul AUTOBEST este considerat unul dintre cele mai prestigioase din Europa. Juriul AUTOBEST este compus din 31 de jurnalişti auto din 31 de ţări de pe continentul european. Automobilele finaliste vor fi comparate după 13 criterii, precum preţ, design, siguranţă, etc.

Iată ce model a câştigat anul trecut: AutoBest a decis Maşina Anului 2017 în Europa

Iti place articolul?