Schimbarea liderului pe piaţa auto din Republica Moldova

Distribuie:
 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Autor: Hyundai Moldova

Un nou record în vânzări pentru Hyundai Moldova

 • Peste 50 de maşini vândute într-o lună – un record absolut pentru Hyundai Moldova
 • Creşterea vânzărilor cu 130%
 • În top 3 lider vânzări Hyundai în Moldova intră Tucson, Santa Fe, Accent.

De-a lungul ultimelor 7 luni în Moldova s-au vândut un număr record de automobile ale concernului Hyundai Motor Group, mai mult de 300 de unităţi, ceea ce reprezintă cele mai mari vânzări în ultimii 10 de ani.

Primul salt al vânzărilor a fost înregistrat în luna martie 2016, iar cea mai mare rată a vânzărilor, centrul auto Hyundai Moldova a manifestat-o în iulie, realizând 52 de automobile într-o lună, ceea ce reprezintă un record absolut pentru distribuitorul din Moldova. Pe ansamblu, cererea din acest an pentru automobilele Hyundai a crescut cu 130%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

1

„Expansiunea companiei noastre şi creşterea continuă a vânzărilor Hyundai în Moldova este exact ceea ce ne-am propus de mai mult timp şi subliniază încă o dată succesul brandului Hyundai în lume. Popularitatea automobilelor Hyundai se datoreză mai multor aspecte, printre care enumerăm siguranţa excelentă, performanţele grozave, tehnologiile moderne, confortul oferit, şi nu în ultimul rând designul elegant. Introducerea permanentă a celor mai recente tehnologii asigură automobilelor Hyundai atât respectarea cerințelor de protecție a mediului cât și o economie sporită a combustibilului.

Şi cu toate aceste avantaje preţul automobilelor Hyundai rămâne a fi destul de acceptabil, ceea ce ridică marca Hyundai pe treptele popularității în întreaga lume.

Din partea noastră, ştim perfect nevoile și cerințele clienţilor noştri şi pentru a le satisface așteptările zilnic îmbunătăţim calitatea serviciilor. Căci pentru a fi profitabil pe o piaţă cu o concurență puternică, trebuie să ai în centrul atenției relația cu clientul, grija de a-i satisface acestuia toate nevoile și de a-i oferi cele mai bune servicii. Şi pentru că ne reuşeşte, feedback-ul din partea clienților noștri ne curaj și energie să ne dezvoltăm mai departe, iar recomandările lor ne aduc noi clienţi în faţă, acest lucru fiind cea mai bună publicitate şi cel mai de success marketing. Aici încă o dată zicem un mare mulţumesc clienţilor noştri, tuturor și fiecăruia în parte pentru că au ales Hyundai” – a declarat Veaceslav Gheorghiev, CEO al „Pacific Motors Moldova”.

Modelele cele mai bine vândute în Moldova rămân a fi Hyundai Tucson, Santa Fe şi Grand Santa Fe, care atacă cu succes segmentul foarte popular în Moldova- SUV.

Hyundai Tucson – De la lansarea sa în 2004, acest model a ajuns la creasta valului de popularitate a segmentului SUV din Moldova, unde îşi menţine poziţia cu încredere. Noul Tucson este una dintre cele mai renumite maşini Hyundai şi îşi reafirmă continuu poziţia de lider printre SUV-urile compacte. Prestigiosul premiu J.D. POWER 2016 APEAL AWARD, pe care anual îl desfăşoară compania independentă de analiză şi marketing din SUA, a recunoscut Hyundai Tucson ca cel mai bun automobil în categoria sa în 2016.

Hyundai Moldova_06

Tucson a devenit liderul incontestabil datorită designului elegant, interiorului comfortabil şi spaţios, economia de care dispune, precum şi sistemelor inovatoare de siguranţă şi infotainment.

Printre opţiunile acestuia se numără şi acoperişul panoramic, display-ul touchscreen, funcţia de menţinere în bandă, şi multe alte opţiuni avansate. În plus, vehiculul poate fi reglat după sine, ca şi cum ar intra într-un fel de dialog cu conducătorul auto: cutia de viteză inteligentă şi manevrarea volanului se reglează după stilul de conducere a celui ce se află la volanul său.

Mai multe detalii despre Hyundai Tucson le găsiți aici

Hyundai Santa Fe şi Grand Santa Fe –  modele bine cunoscute pentru clienţii din Moldova. Peste 400 de oameni au optat din anul 2012 până în prezent pentru aceste modele.

Hyundai Santa Fe – crossover versatil, excelent, cu un design modern și armonios, suspensii confortabile și un interior comod, cu un volum interior de șapte locuri, este capabil să depășească standardul off-road. Actualmente Santa Fe facelift a fost numit cel mai bun crossover la capitolul siguranță, primind cel mai mare rating de la Top Safety Pick+ de la Institutul de Asigurări Americane pentru Siguranță Rutieră (IIHS).

Mai multe detalii despre Hyundai Santa Fe le găsiți aici

Hyundai Moldova_11

Fiind liderul segmentului, Grand Santa Fe este dotat cu cele mai multe sisteme electronice moderne accesibile Hyundai, cum ar fi:

 • noul cruise control adaptiv,
 • sistemul electronic de control al stabilitații, ce oferă siguranță în timpul rulării,
 • sistemul inovator de monitorizare, ce oferă conducătorului auto vizibilitate completă, utilizând o serie de camere plasate strategic
 • sistemul de avertizare la depășirea involuntară a benzii de rulare.

Mai multe detalii despre Hyundai Grand Santa Fe le găsiți aici

grand

Hyundai Creta

La sfârșitul verii, pe scenă va apărea un nou jucător în segmentul SUV Hyundai Creta– crossover cu opțiuni de clasă mondială, înzestrat cu tehnologii cu care doar autoturismele de clasă premium sunt dotate. Test drive-urile vor începe în capitală la sfârșitul lunii august, și cum informează distribuitorul oficial, primii 100 clienți care vor testa Hyundai Creta vor fi înregistrați automat în tombolă, unde câștigătorul va primi – Hyundai Creta pentru un week-end .

Mai multe detalii despre Hyundai Creta le găsiți aici

creta

Automobilele marca Hyundai în fiecare zi își confirmă înalta sa calitate și fiabilitate.

Aşadar, brandul s-a clasat pe locul trei printre toți producătorii auto, într-un clasament al calităţii vehiculelor – „J.D. Power and Associates” și a primit locul doi printre brandurile de automobile din segmentul premium.

Ratingul J.D. Power se face pe baza unor studii și recenzii a proprietarilor reali de automobile a unei anumite mărci. Instituția identifică cele mai importante branduri din industria auto, precum și determină cele mai bune modele de mașini în fiecare segment. În acest an, au fost chestionați mai mult de 80.000 de proprietari reali.

Hyundai Accent a fost numit cel mai bun automobil în segmentul său. Conform unui studiu realizat, anume proprietarii Hyundai Accent au fost cei mai satisfăcuți de sedanul său compact.

accent

La fel în top trei în segmentele sale au intrat Tucson, Veloster, Elantra și Genesis.

elantra

genesis

veloster

Automobilele Hyundai cuceresc lumea prin designul său unic şi elegant, nivelul ridicat de siguranță și cele mai noi tehnologii. Avantajele Hyundai sunt apreciate nu numai de către experți de renume din lume, dar și de automobiliștii autohtoni, majoritatea dintre care optează tot mai des pentru marca Hyundai.

P.


Distribuie:
 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like...

6 Responses

 1. Murzic spune:

  Nu-s amator la Hyundai da daca sincer m-as intreba si eu de ce oamenii cumpara Hyundai.

  Desi cei pe care ii stiu cumpara ori Mitsubishi or Toyota or Mazda.

  SUV-uri de aceste marci am condus asa ca daca intr-o buna zi voi conduce un Hyundai voi da si eu un verdict da pina ce nu am idee cei cu aceasta marca.

  Cindva la Elita 5 se vindeau cite 30 de masini chineze pe luna pentru ca era un pret interesant.

  Dar hai sa vedem ce va fi peste vreo 3 ani.

 2. Giku Boeviku spune:

  Cindva pe timpul cind mai exista Elita 5 un Outlander XL cu skidca costa undeva 23500 euro asta 4X4 completatie full fara hrom si rockford (adica plina)

  Un Tucson pe acle timp costa cam la 24500 euro.

  Azi un Outlander costa peste 28000 euro cu material.

  Iaca si secretul.

  Numai MAzda CX5 o poti lua la undeva 26000 euro si ea e si concurentul lui Tucson.

  Care e mai buna?
  Peste 6 ani posesorii singuri vor da verdictul.

  Eu deja merg cu Mitsubishi de peste 6 ani si o lampocika nu a ars pentru ca acolo ori is leduri ori ii altceva.

  Asa ca pina la 200 000 km stau linistit pe urma voi vedea.

 3. Pavlic spune:

  Iaca si raspunsul!

  Pretul!!!

 4. Misunea spune:

  Cindva si Elita 5 era lider da azi pe acolo cresc arbusti.

  Lumea se schimba.

  Desi is la curent ca pretul e destul de bun pentru Hyundai.

  Nu e clar de ce depinde asta.

  De unde is aduse masinile din Koreea?

  Cum nu ar fi Koreenii o duc bine si pe alte piete.

 5. Artur spune:

  50 de masini pe luna nu e rau.

  asta ar insemna ca sa dotam toti moldovenii cu masini noi de la Hyundai am avea nevoie de vreo 100 000 de masini adica:
  2000 de luni sau vreo 200 de ani undeva.

  Ma tem ca deja peste 10 ani ar putea exista doar masini electrice sau o cometa ar cadea peste pamint si ar disparea dinozaurii pentru a doua oara si vor ramiine moldovenii care vor calari puii de dinozauri.

 6. Ada spune:

  Exact moldovenii vor calari dinozaurii +10