in ,

Se anunţă circulaţie sistată şi lucrări de reparaţie pe mai multe străzi din Chişinău

Serviciul InfoTrafic al Inspectoratului Naţional de Patrulare atenţionează conducătorii auto din capitală despre mai multe străzi pe care în prezent se fac lucrări de reparaţie şi pe care circulaţia este sau ar putea fi sistată parţial.

FOTO: orasulmeu.md

Astfel, aflăm că pe str. V.Lupu, între str.Belinski și str.Cornului, partea carosabilă direcția spre str.Cornului este blocată. Respectiv, pe această porțiune de drum se circulă doar într-o direcție (spre str.Belinski);

În continuarea, pe str. Dumitru Rîșcanu, între str. T.Vladimirescu și str. Andrei Saharov, la fel se efectuează lucrări de reparații, segmentul de drum menționat fiind blocat pentru circulaţie în ambele direcții.

Pe bd.Ștefan cel Mare PMAN – de la str.Pușkin până la str.M.Bănulescu Bodoni – circulația rutieră este sistată temporar.

Astfel arata acum Piata Marii Adunări Naționale din Chișinău. Aceste microbuze reprezintă sprijinul guvernului României pentru școlile din Republica Moldova.

Gepostet von Alexandru Tanase am Donnerstag, 20. Juli 2017

În legătură cu vizita oficială în Republica Moldova a prim-ministrului României Mihai Tudose, periodic circulația rutieră ar putea fi sistată pe următoarele străzi: Bd.Dacia – str.București – str. Pușkin – str. V.Micle – Ciuflea – M. Bănulescu Bodoni – bd.Ștefan cel Mare;

Inspectorii de patrulare vor asigura securitatea personală a delegației și vor dirija circulația rutiera pe direcțiile de deplasare și în locurile de parcare a automobilelor.


Echipajele mobile dotate cu dispozitive pentru măsurarea vitezei de deplasare de tip “RADAR”, astăzi vor activa pe următoarele trasee:

  • M14 – adiacentul or. Edineț;
  • R30 – adiacentul or. Ștefan Vodă;
  • R2 – adiacentul or. Anenii Noi;
  • R34 – adiacentul or. Cahul;
  • M2 – adiacentul or. Orhei;

În ultimele 24 ore în țară au fost înregistrate 5 accidente rutiere.

Iti place articolul?