in ,

Se suspendă traficul rutier pe str. 31 August 1989 pentru desfășurarea Târgului de Crăciun. Ce trebuie să ştie şoferii

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 8 decembrie 2018 – 15 (20) ianuarie 2019, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, în perimetrul străzilor Alexandr Pușkin şi Mitropilit Gavriil Bănulescu-Bodoni, în legătură cu desfășurarea Târgului de Crăciun.

FOTO: unimedia.info

În acest context, circulaţia transportului public va fi redirecționată pe străzile adiacente, iar transportul rutier va fi redirecționat pe străzile paralele, în special pe str. Mihail Kogălniceanu şi bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Totodată, se menţionează că locuitorii și oaspeții capitalei, care vor dori să viziteze Târgul de Craciun, vor avea posibilitatea de a-şi parca automobilele în PMAN, în zone delimitate special din faţa clădirii Guvernului.

În perioada de referință, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • Troleibuze

– itinerarul rutelor de troleibuz nr. 7, 11, 16, 25 și nr. 32 se prelungește până la str. A. Mateevici;
– itinerarul rutelor de troleibuz nr. 30 și nr. 31 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite.

  • Autobuze

– itinerarul rutei de autobuz nr. 20 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. București, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;
– itinerarul rutei de autobuz nr. 26, în direcția sectorului Râșcani, se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

  • Microbuze

– itinerarul rutelor nr. 101 și 103 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile A. Șciusev, București, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite;
– itinerarul rutei nr. 114 se modifică după cum urmează: de pe str. Mihai Viteazul pe străzile A. Șciusev, București, Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

De asemenea, şoferii sunt atenţionaţi că din cauza lucrărilor de reparaţie a drumurilor, începând de astăzi şi până la data de 23 decembrie curent, va fi sistată circulația pe strada 31 august 1989 și anume în perimetrul străzilor:

  • Vlaicu Pîrcălab – Mihai Eminescu;
  • Mihai Eminescu – Vasile Alecsandri;
  • Vasile Alecsandri – Armenească;
  • Maria Cebotari – G. Bănulescu-Bodoni.

Iti place articolul?