in

Şeful Bentley se teme de Q8, X7, Urus şi Cullinan? Iată ce plan strategic are compania

Conducerea Bentley Motors a dezvăluit că planifică să facă noi versiuni ale primului său SUV Bentayga. În prezent marca analizează perspectivele pentru care ar trebui să facă un astfel de pas, iar scopul final este de a preveni competiţia în segmentul SUV-urilor premium.

Vezi şi: (video) Premieră: Test Drive Bentley Bentayga 6.0 W12

Britanicii de la Autocar au reuşit recent să aibă un dialog cu şeful mărcii Bentley Wolfgang Durheimer. În timpul discuţiei, acesta a povestit că în viitorul apropiat pe piaţă vor apărea noi modele de maşini, inclusiv Q8, X7, Urus şi Cullinan, produse de Audi, BMW, Lamborghini şi respectiv Rolls-Royce.

În fiecare din aceste automobile Durheimer vede un concurent de temut în segmentul din care Bentayga face parte şi astfel vânzările acestuia s-ar putea diminua semnificativ.

Vezi şi: Randări auto: Iată cum ar putea arăta modelele Audi RS Q2, SQ2, Q4, RS Q5, Q6, Q8 sau RS Q8

Vezi şi: Poze spion: Se pregăteşte de lansare? Impunătorul BMW X7 face tururi pe Nurburgring

Vezi şi: Îl cumpără fără ca să-l fi văzut! Rușii stau la coadă pentru Lamborghini Urus

Vezi şi: (foto) Rolls-Royce anunţă că începe testele în public a primului său SUV din gamă!

Render Bentley Bentayga Junior (Foto: Motor1.com)

Pentru a fi “cu un cap mai sus” faţă de concurenţi, Bentley planifică să extindă familia de maşini de teren cu nişte versiuni derivate din Bentayga. Care vor fi acestea rămâne deocamdată un secret.

Analiştii auto sunt de părere că împreună cu facelift-ul care va apărea pentru Bentayga în 2019, Bentley va prezenta o versiune coupe, dar şi una fierbinte GT3 R.

Render Bentley Bentayga Coupe (Foto: Motor1.com)

Anterior s-a aflat că Bentley Bentayga urmează să primească şi o versiune cu o unitate de propulsie hibridă. Să fie aceasta una dintre cele planificate?

Iti place articolul?