in ,

Şi-a pus mâinile în cap. Cât l-a costat pe un bărbat ca să schimbe saboţii de frână pe o Tesla Model S

Recent, în presa şi forumurile de specialitate din Canada, a fost mediatizată o întâmplare neobişnuită care a făcut înconjurul lumii şi despre care am aflat şi noi.

Un bărbat, proprietar al unui sedan Tesla Model S, a fost nevoit să plătească aproximativ 6.000 de dolari pentru reparaţia sistemului de frânare în unul dintre centrele de deservire oficiale ale Tesla.

tesla_model_s_p85__1

Bărbatul şi-a cumpărat maşina acum câţiva ani şi de aceea garanţia oferită de producător deja a expirat. Automobilul a parcurs peste 104.000 km.

El s-a adresat la service-ul auto după ce a observat apariţia unor defecţiuni la sistemul de frânare, însă problema nu era foarte gravă.

Specialiştii de la centrul de deservire au evaluat starea tehnică a maşinii şi i-au spus proprietarului o veste neplăcută: restaurarea tuturor saboţilor îl va costa aproximativ 8.500 de dolari.

Citeşte şi: (video) Știai ce se întâmplă cu o Tesla după ce este implicată într-un accident rutier?

xuxioxw208riuehocyew

Canadianul, neștiind ce să facă, iar cei de la Tesla ca să nu-şi strice imaginea şi să nu-şi piardă clientul, au decis ca să nu i-a în calcul taxa pentru lucru, micşorând suma până la 6.000 de dolari.

Totodată, a mai fost convins ca să mai scoată din buzunar 261 de dolari pentru a-i fi schimbat mecanismul care pune în funcțiune frâna de mână.

Proprietarul maşinii nu s-a bucurat deloc când a văzut bonul de plată. Mai trebuie de menţionat că Tesla Motors recomandă tuturor clienţilor să-şi verifice frânele cel puţin o dată în an.

Sursa: Carscoops

Iti place articolul?