in

Skoda Kodiaq se va alege cu două versiuni noi: vRS și Scout!

Skoda planifică o versiune și mai puternică pentru noul Kodiaq. Din câte se pare este vorba despre o variantă cu 240 de cai putere care va folosi propulsorul bi-turbo diesel de pe actuala generație Volkswagen Passat. Noua generație ar urma să debuteze pe piață pe parcursul anului viitor.

1

Informația a fost confirmată jurnaliștilor englezi de la Auto Express chiar de către Christian Struber șeful diviziei de Cercetare și Dezvoltare de la Skoda care a declarat că deja a condus un prototip cu 240 de cai putere și că acesta este fantastic!

Din informațiile obținute, motorul de 240 de cai putere va fi disponibil doar cu tansmisia automată DSG și tracțiunea integrală. În plus acesta va fi oferit doar în combinație cu variantele cu dotări de top ca Laurin & Klement.

5

Skoda Kodiaq Scout

Este important să menționăm că Skoda va lansa și o versiune Scout pe noul Kodiaq care îi va permite să demonstreze capabilități și mai bune în off-road. Deocamdată nu există mai multe informații legate de Skoda Kodiaq Scout însă chiar CEO-ul mărcii Bernhard Meier a declarat: “În trecut ne-am bucurat de mult succes în lansarea acestei versiuni pe alte modele din gamă. De ce nu am face-o pe noul Kodiaq?!”

Iti place articolul?