in ,

Skoda te invită pe tine şi pe copilul tău în Orăşelul Siguranţei, mâine, în PMAN

Articol de: Skoda Moldova

“ORĂȘELUL SIGURANȚEI ŠKODA” este locul în care siguranța rutieră va fi explicată şi demonstrată pe înţelesul copiilor. Pentru ca să fii în siguranță atunci când ești implicat în trafic, pieton sau șofer, te invităm să revizuieşti regulile de circulație și de comportament în ORĂȘELUL SIGURANȚEI ŠKODA, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, pe 19 August 2018, între orele 10:00 și 15:00.

CarouselROSlide01

Şi dacă încă nu sunteți sigur dacă să mergeți sau nu, ŠKODA Moldova, Inspectoratul National de Patrulare și MAMA.MD vă invită să veniţi cu familia la acest eveniment. Am ales și 5 motive pentru care trebuie neapărat să vizitaţi „Orăşelul siguranţei SKODA”!

1. Este educativ și instructiv cu privire la siguranța la trafic. Este important să fii informat corect despre schimbările produse în viața de zi cu zi. În zilele noastre ritmul vieții a devenit mai rapid și este foarte important să fim la curent cu ceea ce se întâmplă. Să știm ce oferă tehnologiile și cum sunt implementate în automobilele noi.

CarouselROSlide02

2. Vei fi informat de sistemele de securitate din automobilele moderne. Automobilele moderne sunt adaptate la normele actuale de securitate și siguranță la trafic. Acestea au evoluat foarte mult față de cele de acum 5 sau 10 ani. Au sisteme integrate și pot merge singure, dar în același timp toată responsabilitatea este pe șoferul acestora.

3. Timp util petrecut împreună cu copiii și familia. Vei petrece o zi împreună cu familia învățând ceva nou sau reamintind copiilor cum și unde este corect să treci strada sau de ce trebuie cuplată centura de siguranță. Timpul petrecut împreună cu copiii sau familia este plăcut și necesar pentru o viață fericită.

CarouselROSlide03

4. Vei fi mai liniștit când copilul tău iese afară la joacă sau merge la școală. Se apropie 1 Septembrie și copiii trebuie să meargă la școală. Acest eveniment vine să aducă aminte copiilor, cât și maturilor, despre regulile de circulație si siguranța la trafic. Vei fi sigur că copilul tău este responsabil și va traversa corect strada.

CarouselROSlide04

5. Vei vedea cum se monitorizează traficul de către Poliție. Siguranța la trafic este foarte importantă, iar pentru aceasta este nevoie de profesioniști, iar profesioniști sunt inspectorii Poliției de Patrulare, care sunt de veghe mereu. Aceștia sunt instruiți să aibă grijă de toți participanții la trafic, fie automobiliști sau simpli pietoni. De asemenea vei avea posibilitatea să vezi cum este interiorul unei mașini a Poliției de Patrulare, cum se monitorizează traficul și cum lucrează un radar de măsurare a vitezei.

Vă așteptăm pe 19 august în PMAN de la 10:00 până la 15:00!

P.