in , ,

COOLCOOL WTFWTF AngryAngry LOLLOL

(doc) Şoferul vinovat de producerea accidentului de pe bd. Ştefan cel Mare, condamnat la închisoare! Câţi ani va sta după gratii

(update 11.08.2020) Șoferul care acum trei luni a provocat un grav accident pe bulevardul Ștefan cel Mare, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor patru, a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare într-un penitenciar de tip deschis. De asemenea i-a fost anulat dreptul de a mai conduce mijloace de transport.

Decizia a fost luată de către Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, notează ZDG. Tcaciuc Ion, a pledat pentru numirea unei pedepse la discreția instanței, dar a
solicitat să nu fie privat de libertate.

Iată textul hotărârii judecătorești, printre rândurile căruia Tcaciuc Ion descrie cum s-a produs accidentul şi ce a avut loc înaintea lui! (de la jumătatea paginii trei).

Apropo, s-a constatat că tipul nici măcar nu avea permis de conducere valabil când a urcat la volanul automobilului Audi, iar la momentul producerii accidentului nu se afla în stare de ebrietate, sau sub influența altor substanțe stupefiante.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vezi neapărat:


(07.07.2020) Accidentul de pe bd. Ştefan cel Mare, colţ cu Ismail: Şoferul din Audi şi-a recunoscut vina

Procuratura municipiului Chișinău anunță despre finalizarea și expedierea în judecată a cauzei penale de învinuire a conducătorului auto, care acum două luni, a provocat un grav accident rutier, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor patru persoane.

MOMENTUL ACCIDENTULUI

FOTO: zdg.md

Tragedia a avut loc în noaptea de 16 spre 17 mai 2020 când inculpatul, la volanul unui Audi, a intrat pe roșu în intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare din capitală, tamponând din viteză un taxi, după care din inerție a fost proiectat într-o altă mașină care staționa regulamentar la culoarea roșie a semaforului.

În rezultatul impactului șoferul și pasagerul din taxi au decedat, iar alte trei persoane au suferit traumatisme.

Imediat după accident, șoferul de 27 de ani din Audi a fost reținut, iar ulterior arestat, pe tot parcursul urmăririi penale acesta negându-și vina și refuzând să colaboreze cu procurorii.

Ieri, totuși, el și-a recunoscut vinovăția, iar procurorii au trimis în judecată dosarul de învinuire pentru “încălcarea regulilor de securitate a circulației de către persoana care conduce mijlocul de transport, soldată cu decesul a două persoane”.

Pentru această infracțiune legislația prevede de la 6 la 10 ani închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport!

Notă: Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanței.

Iti place articolul?