in ,

Tesla Model S facelift va primi un regim de protecţie împotriva armelor biologice

Modelul actualizat Tesla Model S va primi un sistem avansat de curăţire a aerului care pătrunde în interiorul maşinii, numit Bioweapon Defense Mode (în traducere: regim de protecţie împotriva armelor biologice). O asemenea funcţie a debutat pe crossoverul electric din gamă – Model X. Despre acest lucru informează The Verge, citând sursa proprie.

tesla-model-s

Pentru Model S va fi disponibil un filtru pentru salon, care este de 10 mai mare, în dimensiune, decât unul folosit pe automobilele obişnuite.

Reprezentanţii Tesla dau asigurări că acest tip de filtru este de 300 de ori mai eficient şi asigură o protecţie sporită împotriva pătrunderii bacteriilor în habitaclu, de 500 de ori mai bine filtrează substanţele care provoacă alergii, şi de 700 şi 800 de ori se descurcă mai bine împotriva smogului şi respectiv viruşilor.

Citeşte şi: (foto/video) Premieră mondială: Tesla Model 3

Mai mult, pentru Model S va fi disponibilă şi o actualizare tehnică, fiind vorba de un set de acumulatori cu o capacitate de 100 de kWh. Actualmente, cea mai mare autonomie de drum o poţi avea doar dacă optezi pentru un sedan cu un set de acumulatori de 90 de kWh.

Totodată, se crede că blocurile optice vor fi în totalitate din LED-uri, scaunele din faţă vor beneficia de ventilare ca şi cele de pe Model X şi vor mai apărea locuri libere pentru depozitarea bagajelor sau lucrurilor mici.

Citeşte şi: (video) Tesla Model 3 are fost precomandată de peste 325.000 de oameni. Secretele maşinii

Într-un final, Tesla Model S va primi o parte frontală a caroseriei regândită, făcută în stilul celor văzute pe Model X şi Model 3. Premiera automobilului actualizat ar putea avea loc la mijlocul lunii aprilie curent.

Mit sau realitate? (video) Știai ce se întâmplă cu o Tesla după ce este implicată într-un accident rutier?

Iti place articolul?