in ,

Hyundai Creta a fost testată de peste 100 de oameni în weekend-ul trecut!

Articol de: Hyundai Moldova

Pe 10 septembrie la centrul auto Hyundai Moldova a avut loc test drive-ul noului model Hyundai Creta.

Fiecare doritor a avut ocazia de a testa puterea și capacitățile noului model. Începând cu orele 10:00 mai mulți admiratori Hyundai deja erau gata pentru a starta sesiunile de test drive.

1

În cadrul evenimentului, primii 100 clienți care au testat Hyundai Creta au fost înscriși la Tombola. La orele 17:00 în transmisiune live pe pagina de Facebook Hyundai Moldova a avut loc extragerea câștigătorului marelui premiu Hyundai Creta pentru un weekend cu rezervorul de combustibil plin de la rețeaua de benzinării Vento acesta fiind – Chiriac Alexandru.

“A fost un wow și de genul – ce serios eu, chiar eu am câștigat? Nu mă așteptam la așa ceva. Vă mulțumesc mult pentru acest cadou. L-am testat și chiar mi-a plăcut. Deja îmi fac planuri referitor la weekend-ul pe care îl vom petrece împreună. Mulțumesc companiei Hyundai pentru astfel de oferte și companiei Vento pentru rezervorul plin”, a spus câștigătorul.

8

Acestea sunt câteva opinii a mai multor participanți la test drive:

Iulia: “E compact, dar în același timp are un interior ergonomic. Căruciorul în portbagaj încape, am verificat”.

Petru: “E bun, dar în versiunea de start ar fi de dorit mai multe opțiuni. La prețul de 14.000 euro este posibil să achiziționezi modelul potrivit”.

Ilie: “Confortabil și plăcut, materialele sunt calitative, aș dori să vad și o altă culoare a salonului. În regim extra-urban s-a manifestat bine, volanul este comod, ușor de manevrat”.

Vlad: “O bună balansare între preț și calitate, un concurent puternic pentru multe crossover-uri de pe piață. În spate este mult loc, pentru călătorii îndelungate este numai bun”.

Dacă nu ați reușit să ne vizitați sâmbătă, vă așteptăm cu drag în showroom-ul nostru pentru a testa capacitățile Noului Hyundai Creta la centrul auto Hyundai Moldova.

Înscriere la tel 022 800 888.

2

3

4

5-2

5

6

7

9

10

11

12

13

14

P.

What do you think?