in ,

Top 10 maşini noi care i-au dezamăgit pe proprietari şi care le-au întrunit toate aşteptările în 2017

Revista şi portalul american Consumer Reports a realizat un sondaj pe un eşantion de aproape o jumătate de milion de oameni care au devenit proprietari de maşini noi în ultimul an. În baza părerilor adunate, aceştia au format un top 10 al automobilelor care i-au dezamăgit pe proprietari, precum şi un top 10 al modelelor care au întrunit pe deplin așteptările acestora.

FOTO: cloudfront.net

Liderul în lista autoturismelor care le-au plăcut proprietarilor acestora este Tesla Model S. Experții remarcă că un electromobil echipat cu o baterie standard care are o capacitate de 75 kWh, poate parcurge fără reîncărcare aproximativ 378 de kilometri şi în același timp acest model se comportă perfect pe drumuri.

Al doilea loc din listă a fost ocupat de Porsche 911, fiind distins prin vitezele pe care le poate atinge, precum calitatea pe care o prezintă la interiorul.

Chevrolet Corvette s-a poziționat pe al treilea loc. Portalul a evidenţiat în baza chestionarelor, capacitățile tehnice ale mașinii și accentuează, de asemenea, construcția din aluminiu a vehiculului care i-a permis reducerea greutății.

Printre primele zece mașini ale căror proprietari au fost mulțumiți de achiziție se află şi Lincoln Continental, Ford F-350, Mazda MX-5 Miata, Toyota Prius, Tesla Model X, Honda Odyssey, Dodge Challenger.


Cea mai mult s-au dezamăgit americanii care şi-au luat un Mercedes-Benz GLA. Potrivit rezultatelor sondajului, s-a constatat că modelul are probleme serioase legate de transmisie și izolarea fonică, precum și o vizibilitate proastă de pe locul șoferului.

Pe al doilea loc s-a situat Nissan Sentra, la adresa căruia proprietarii au o mulțime de plângeri cu privire la suspensia excesiv de rigidă și dinamica lentă.

Acura ILX a ocupat locul al treilea în acest clasament, proprietarii fiind nemulțumiți de izolarea fonică slabă, de transmisie și sistemul multimedia.

În top zece mașini care nu îndeplinesc așteptările şoferilor mai intră şi Chevrolet Trax, Nissan Versa Sedan, Dodge Journey, Infiniti QX60, Ford Transit Connect, FIAT 500, Dodge Grand Caravan.

În întocmirea acestor ratinguri au fost luate în considerare următoarele criterii: confortul mașinii, costul, aspectul exterior și interior, sistemul audio, sistemul multimedia, sisteme de siguranţă, etc.

Vezi şi: (video) Ratingul fiabilităţii realizat de Consumer Reports, ediţia 2017. Toyota, Lexus şi KIA sunt top

Iti place articolul?