in ,

Toyota anunţă despre lansarea actualizatului LC Prado în Moldova şi startul procesării comenzilor pentru el

Articol de: Toyota Moldova

Cu aproape 70 de ani de istorie off-road, legendarul Toyota Land Cruiser Prado rămâne unic în segmentul său pentru capacitatea sa de a combina calitate remarcabilă, durabilitatea și fiabilitatea cu performanțe off-road de neegalat, o cabină mai luxoasă și mai confortabilă pentru pasageri și prestigiul dreptului de deținere.

Modelul recent actualizat își consolidează și mai mult reputația de unul dintre cele mai fiabile vehicule 4WD, făcându-l cel mai bine vândut vehicul din segment, datorită unui motor diesel mai puternic de 2.8 litri, care a fost actualizat atât la sistemul multimedia, cât și la complexul de siguranță activă Toyota Safety Sense. De asemenea a primit un pachet special pentru design exterior individual – Black Pack.

În contextul celor spuse, Toyota Centru Chișinău “Continent” anunţă despre lansarea în Moldova a modelului actualizat Toyota Land Cruiser Prado, dar şi startul procesării comenzilor pentru el începând cu ziua de astăzi, 24 septembrie 2020.

New 2021 Toyota Land Cruiser Prado EU spec 46

Prima noutate din cadrul procesului de actualizare este că motorul diesel common rail de 2.8 litri, cu 4 cilindri, cu 16 supape, oferă o putere și un cuplu sporit. Cuplul maxim a crescut cu 50 Nm, până la 500 Nm, disponibil între 1.600-2.800 rpm.

Combinat cu transmisia automată cu şase trepte, Land Cruiser Prado poate atinge o viteză maximă de 175 km/h și accelera de la 0 la 100 km/h în 9.9 secunde, ceea ce este cu 3.0 secunde mai repede decât o făcea cu motorul său anterior. În acelaşi timp, consumul mixt de combustibil a scăzut cu 0.3 litri, până la 7.4 l/100 km.

New 2021 Toyota Land Cruiser Prado EU spec 43

Nivelul echipamentelor de bord a crescut prin introducerea unui sistem multimedia modernizat. Dispunând de software și un răspuns mai rapid, ecranul multi-touch și sistemul actualizat personalizat oferă conectivitate atât cu interfaţa Apple CarPlay, cât și Android Auto.

Land Cruiser Prado este acum echipat şi cu a doua generație a suitei de siguranță activă Toyota Safety Sense. Aceasta au fost îmbunătățită pentru a include un sistem de evitare a coliziunilor (PCS) cu detecție pe timp de noapte a pietonilor și a bicicliștilor, dar și un control automat al vitezei de croazieră.

Pe lângă aceste îmbunătățiri tehnologice, Land Cruiser Prado oferă clienților și o opțiune mai elegantă și mai prestigioasă datorită pachetului exterior opţional special “Black Pack”. Acesta include bare de protecție față și spate aerodinamice opționale unice, o grilă față cromată complet neagră și bandă de finisare a hayonului, capace negre ale proiectoarelor anti ceaţă, carcase negre ale oglinzilor retrovizoare, cadre negre ale geamurilor portierelor și jante din aliaj negre. Se adaugă la toate acestea un design nuanțat al blocurilor optice frontale şi posterioare.

Niciun alt SUV nu poate concura cu Land Cruiser Prado din 2020 și cu combinația sa unică de performanță off-road și dinamică pe șosea. Astăzi, mai mult ca oricând, performanța îmbunătățită și nivelurile mai ridicate de tehnologie integrată îl fac un vehicul premium cu tracțiune integrală, în combinația perfectă cu performanță, confort și rafinament.

Oriunde îți planifici călătoria, Land Cruiser te va duce acolo … și te va aduce înapoi.

New 2021 Toyota Land Cruiser Prado EU spec 14

Pentru mai multe informații despre noul Toyota Land Cruiser Prado, inclusiv prețuri, vă rugăm să contactați dealerul oficial Toyota din Moldova – Toyota Centru Chișinău Continent – la nr. de telefon +373 22 791 477.

P.