in ,

Toyota anunţă startul vânzărilor crossoverului C-HR. Iată când ajunge maşina şi în Moldova

Dealerii oficiali ai Toyota Motor Corporation din Europa încep în această perioadă comenzile preliminare pentru crossoverul compact Toyota C-HR. Startul vânzărilor este planificat pentru lunie octombrie-noiembrie ale acestui an.

În Republica Moldova modelul va veni în luna decembrie şi tot atunci doritorii de a-l conduce pe drumurile din ţară şi-l vor putea comanda. Preţurile le vom afişa mai târziu.

Toyota C-HR va fi oferită cu un sistem cruise-control adaptiv, sistem de comutare automată a luminilor în faruri, sistem de recunoaştere a semnelor de circulaţie rutieră, sistem de monitorizare a benzii de rulare, sistem anti-coliziune frontală şi de detectare a pietonilor, alături de un sistem audio JBL cu 9 difuzoare.

Vezi şi: (foto/video) Toyota publică imagini cu interiorul noului crossover C-HR

În Europa modelul va fi realizat cu un motor turbo pe benzină de 1.2 litri, care dezvoltă 115 CP şi poate fi cuplat la o cutie mecanică cu şase trepte sau un variator. În ultimul caz, modelul va fi disponibil cu tracţiune pe puntea din faţă sau una integrală.

Totodată, crossoverul se va putea comanda şi cu o unitate de propulsie hibridă, motor de 1.8 litri + un electromotor (în total 122 CP). Pe unele pieţe va fi lansat şi un agregat de 2.0 litri cu 150 CP, cuplat la un variator.

Amintim că premiera mondială a lui Toyota C-HR a avut loc în primăvara anului curent la Salonul Auto de la Geneva.

Vezi şi: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Toyota C-HR