in ,

Toyota Land Cruiser. Legendarul 4×4

Articol de: Toyota Moldova

Land Cruiser cu putere, fără rivali, cu un caracter legendar și cu o reputație de peste 65 de ani.  Land Cruiser rămâne unic prin îmbinarea abilităților de deplasare în off-road, cu rafinamentul și confortul on-road.

Pentru siguranţă avansată, modelele Land Cruiser cu transmisie automată dispun de sistemul “Toyota Safety Sense”, un set de sisteme de siguranţă activă proiectate să prevină coliziunile sau să diminueze efectele acestora într-o vastă varietate de scenarii de trafic. “Toyota Safety Sense” cuprinde un sistem de asistenţă pre+impact PCS cu funcţie de detectare a pietonilor.

Traversând un râu, urcând pe dealuri sau coborând pe văi pietroase – abilitatea modelului Land Cruiser de a depăşi cele mai dificile obstacole din teren şi de a vă aduce înapoi în siguranţă este cu adevărat legendar.

Pentru menținerea unei mase reduse și asigurarea rezistenței structurale și a rigidității au fost utilizate foi din oțeluri de înaltă rezistență. Materialele fonoabsorbante şi fonoizolante contribuie la atmosfera relaxată din habitaclu.

https://www.youtube.com/watch?v=TDnWgEf1wPY

AVS adaptează în mod continuu forța de amortizare a amortizoarelor în funcție de condițiile de drum, selectând în mod automat cel mai adecvat mod: confort, normal sau sport.

KDSS este un sistem de suspensie hidraulică modulată electronic. Pe șosea, răspunsul extrem de prompt al suspensiei și barele antiruliu convenționale asigură un confort al ținutei de drum și o agilitate inegalabilă.

Abordați cu încredere cele mai dificile condiții de deplasare în teren fără a atinge pedalele de accelerație sau de frână – tot ce trebuie să faceți este să asigurați direcția. Sistemul Crawl Control gestionează automat motorul şi sistemul de frânare pentru a menține o viteză de deplasare lentă, constantă. Trebuie doar să apăsați butonul ‘CRAWL’, selectați una dintre cele cinci viteze și – porniți!

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa va adresati la dealerul oficial Toyota din Moldova, mun. Chisinau, str. Arborilor 17/1, tel. (373 22) 79-14-77, www.toyota.md

P.

Iti place articolul?