in , ,

AngryAngry OMGOMG

(video) Tragedie în raionul Rîșcani. Un bărbat a făcut un accident groaznic după o ceartă în familie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

(update) Şi salvatorii au făcut publice nişte imagini de la locul accidentului, unde a fost nevoie şi de câteva descarcerări, a ambilor şoferi de autoturisme!

Salvatorii au reușit evacuarea promptă a șoferului din automobilul Toyota, a unui bărbat în vârstă de 28 de ani. Acesta a avut de suferit diverse traumatisme și a fost preluat de un echipaj de medici la spitalul raional. Potrivit datelor IGSU, bărbatul a decedat ulterior în urma leziunilor suportate.

Totodată, salvatorii IGSU au deblocat și cadavrul conducătorului din autoturismul Skoda Octavia. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a decedat pe loc în urma impactului.


Este îngrozitor! Noaptea trecută, la ora 00:05, la Inspectoratul de poliție Bălți al IGP a parvenit apelul telefonic al unei femei din Bălți, precum că, în urma unui conflict în familie, soţul ei a urcat la volanul unei mașini de model Skoda Octavia și s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Acesta era în stare de ebrietate și amenința că se va sinucide!

Din păcate poliţia nici nu a reuşit să pornească la drum în căutarea conducătorului auto în cauză, asta pentru că exact în același minut, la ora 00:05, Inspectoratul de Poliție Rîșcani al IGP a fost informat despre producerea unui grav accident de circulație, în preajma satului Corlăteni.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că pe traseul M-5, la intrare în satul Corlăteni, Skoda Octavia sus menţionată a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o Toyota Auris. Bărbatul băut şi care a ameninţat că se va sinucide şi-a dus planul până la capăt. Avea 33 de ani.

Tot în momentul impactului a decedat și conducătorul auto din Toyota, în vârstă de 28 de ani, dar și fetița sa de numai 3 luni! Soția șoferului și verișorul acesteia, care se aflau în calitate de pasageri, se află sub supravegherea medicilor.

Tot la faţa locului a fost identificat un alt conducător auto, martor al celor întâmplate. Acesta a spus polițiștilor că, până la ciocnirea automobilelor, conducătorul Skoda se deplasa cu viteză în urma sa (direcţia Bălţi spre satul Corlăteni), i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber, iar la o distanţă de 400 de metri după efectuarea depăşirii a avut loc impactul.

La moment sunt investigate toate circumstanțele acestui caz.

Iti place articolul?