in ,

Triplă premieră Hyundai în Moldova! Cât costă noul Santa Fe, IONIQ Electric şi H-1 facelift

În prima zi de vară a anului 2018, Hyundai Moldova primește în familia sa de modele locale trei maşini noi: noua generație Santa Fe, electromobilul IONIQ Electric și microbuzul H-1 facelift. O veste mai bună este că automobilele au nişte preţuri fixate şi vă invităm să le analizaţi în cele ce urmează!

Vezi neapărat: Noul Hyundai Santa Fe se prezintă la Chişinău! Unde şi când poţi merge să-l vezi

colaj hyundai

  • Noua generație Hyundai Santa Fe

Noul model are o alură atletică completată de farurile cu forma fluidă și de grila tip cascadă, parte din noua identitate vizuală a gamei Hyundai. La interior, modelul beneficiază de un habitaclu spațios și de materiale de calitate. Dimensiunile exterioare contribuie la aspectul remarcabil. Lungimea de 4.770 mm și lățimea de 1.890 mm, împreună cu ampatamentul alungit, oferă un confort sporit pasagerilor.

Sistemul de infotainment cu ecran de 8 inci, opțional, integrează sistemul de navigație, dotările media și de conectivitate. Santa Fe dispune de un pachet cuprinzător de caracteristici de siguranță activă. Sistemul de alertă la traficul din spate reduce riscul unei coliziuni cu autovehiculele din apropiere, atunci când autovehiculul iese în marșarier, din locuri înguste și cu vizibilitate redusă. Asistența pentru ieșirea în siguranță previne accidentele, blocând temporar ușile atunci când vehiculele se apropie din spate.

Vezi şi: (foto) Detalii noi despre noul Hyundai Santa Fe în specificaţie europeană! Motorizări şi caracteristici

Prețul de start în Republica Moldova pentru noul Hyundai Santa Fe este 24.900 de euro pentru motorizarea pe benzină 2.4 MPI cu 172 de CP, transmisie automată cu şase trepte şi sistem de tracţiune integrală.

În total vor fi disponibile două motorizări pe benzină şi una turbo diesel la alegere, trei tipuri de transmisie şi două de tracţiune, dar şi trei nivele de echipare.

rom PRET

  • Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric stabilește noi standarde pentru aerodinamică printre automobilele electrice. Rezistență redusă frontală (Cd) de 0.24 face ca IONIQ Electric să fie nu numai atractiv la exterior, ci și să vă ofere o călătorie extrem de lină. O călătorie stabilă și economii eficiente de energie sunt asigurate prin utilizarea aluminiului şi oțelului de înaltă rezistență.

Panoul de instrumente digital indică ce mod de tracțiune este activat și monitorizează cu atenție nivelul consumului de energie. Proprietarului de IONIQ Electric îi este accesibilă funcția de încărcare fără fir și conectarea inteligentă a telefonul mobil la aplicațiile sistemului multimedia auto folosind interfeţele Apple CarPlay sau Android Auto.

Hyundai IONIQ Electric oferă o autonomie maximă de 280 km.

https://www.youtube.com/watch?v=-X305cG_5Kw

Prețul de start în Republica Moldova pentru noul Hyundai IONIQ Electric este de 24.100 de euro. Modelul nu dispune deocamdată de mai multe versiuni în materie de autonomie, însă este disponibil în două nivele de echipare. Lista dotărilor incluse o puteţi analiza aici.

De menţionat că Hyundai Moldova pune la dispoziţia clienţilor şi modelul IONIQ Hybrid.

Vezi şi: Noul Hyundai Ioniq a obţinut calificativul maxim de cinci stele la testele Euro NCAP

ioniq%20electric(1)

  • Hyundai H1 Facelift

Versiunea actualizată a modelului Hyundai H-1 a schimbat complet designul automobilului, cu un nou interior modernizat ce îi oferă o conotaţie premium. Partea din față a acestuia a devenit mai strictă, solidă datorită farurilor orizontale LED și a grilei radiatorului mare.

La interior, inovațiile ating panoul frontal: au apărut noi deflectoare, consola centrală s-a schimbat, panoul de instrumente este combinat în mod diferit.

Odată cu modificarea vizuală a automobilului a apărut o versiune premium Urban. Dispune de un tablou de bord original, un volan nou, un sistem multimedia personalizat cu ecran tactil. Pentru finisajele interioare se folosesc elemente din piele naturală și elemente decorative din lemn. Printre alte dotări se numără jante de 17 inci.

Vezi mai multe: (video) Microbuzul Hyundai H-1 a fost actualizat serios după 10 ani de existenţă de piaţă

Prețul de start în Republica Moldova pentru noul Hyundai H-1 Facelift este de 24.900 de euro pentru o versiune cu motor turbo diesel de 2.5 litri, cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase rapoarte.

În total modelul va fi disponibil la alegere cu un propulsor diesel sau unul pe benzină, trei tipuri de transmisie şi trei nivele de echipare. Lista dotărilor incluse o puteţi analiza aici.

h 1

buton subscribe