in ,

(video) Trucul sau prostia anului 2018? Un rus a urcat într-o maşină în flăcări şi a sărit cu ea într-un iaz îngheţat

Un cascador amator originar din Rostov pe Don şi-a pus în aplicare o idee foarte riscantă. Acesta a organizat un truc periculos pentru viaţă, fără vreo asigurare, folosindu-se de un iaz acoperit cu gheață, un Jiguli foarte vechi și o rampă construită cu forţele propriei echipe.

Evghenii Cebotarev, care se auto califică ca fiind un cascador începător care se auto învaţă, a făcut publice imagini video cu trucul deosebit de periculos.

ATENŢIE! Cuvinte necenzurate!

Vezi şi: (video) Tâmpenia anului 2016. Un pensionar a umplut o groapă cu Coca Cola şi a sărit cu maşina în ea

Înălțimea trambulinei de pe care a sărit cu maşina, conform constructorilor, era de aproximativ trei metri, iar lungimea era de aproximativ şapte metri. Însă, luând în considerare coasta înaltă, punctul de la care autovehiculul a întrerupt contactul cu solul până la suprafaţa apei îngheţate constituia aproximativ 10 metri.

Înainte de săritură, automobilul a fost accelerat până la o viteză de 70 de km/h şi ca urmare a zburat aproximativ 30 de metri înainte să intre violent în apă. Mai trebuie de remarcat faptul că, pentru a evita răsucirea sau răsturnarea maşinii în aer, autorii trucului au folosit drept balast circa o jumătate de chintal de lut, pe care l-au încărcat în portbagaj. Pentru mai mult extremism, peste lut s-a turnat un lichid inflamabil şi acesta a fost aprins.

“Eu mă informez de pe internet despre cum să fac trucuri. Nimeni nu mă învaţă. Pentru acesta m-am pregătit patru zile”, a spus Evghenii Cebotarev, care are un canal de Youtube cu nici 100 de abonaţi.

https://www.youtube.com/watch?v=3T5QilYnH2M

Odată ce a ajuns în apă, tânărul a început să se scufunde rapid cu tot cu maşină şi a stat chiar câteva clipe sub apă. Ulterior a declarat că a fost nevoit să iasă prin a deschide uşa pentru rapiditatea procesului, chiar dacă Jiguli-ul era lipsit iniţial de geamuri.

În comentariul său despre acest filmuleţ, Evghenii Cebotarev a menţionat că acest truc este periculos pentru viaţă şi nu sfătuie pe nimeni să încerce să-l repete. De asemenea, ulterior maşina a fost scoasă din apă pentru a ocroti natura, în opinia organizatorilor.

Vezi şi: (video) Record mondial: Un pilot american a făcut cea mai lungă săritură, la volanul unui pick-up

buton subscribe