Un automobil nou de Crăciun. Reduceri de poveste pentru toate modelele Skoda

Distribuie:
 • 16
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Articol de: Skoda Moldova

Nu în zadar se zice – regii pot orice. Titularul de merit al locului doi pentru vânzările în Moldova, Skoda, anunţă reduceri de poveste. Pentru toată seria de modele. De pe 21 noiembrie până pe 31 ianuarie, la toţi dealerii din Moldova.

specials-stage-11116_ro

În luna septembrie, Skoda a depăşit propriul său record în vânzări la nivel mondial. În luna octombrie, am ocupat locul doi în lista celor mai renumite automobile în Moldova. La începutul anului 2017 vom prezenta admiratorilor mărcii noastre noul crossover Skoda Kodiaq. Anul se încheie pentru cehi cu un succes deosebit.

Vezi şi: Skoda Kodiaq – când vine în Moldova și cât va costa?!

Este îmbucurător faptul că compania doreşte să partajeze succesul său cu vechii şi noii săi prieteni: de pe 21 noiembrie şi până pe 31 ianuarie vor fi reduceri pentru toate modelele din salonul auto reînnoit al Skoda şi cele ale altor dealeri. Dacă aţi auzit deja despre acest brand şi indicatorii vânzărilor în creştere sunt destul de convingători pentru dumneavoastră, nu vă rămâne decât să vă alegeţi automobilul şi să plecaţi în vizită la rude cu propria maşină.

Sunteţi în căutarea unui automobil compact? Atunci vă prezentăm micuţa Skoda Fabia. Motorul de ultimă generaţie al acestui model este cu 17% mai econom decât cel al predecesorilor săi. Consumul redus de combustibil face ca acest automobil să fie unul din cel mai econom din clasa sa. Designul original al componentelor Fabia Colour Concept nu necesită reverenţe: cehii au demonstrat demult că un automobil practic poate şi trebuie să fie stilat.

Aveţi nevoie de un automobil pentru toată familia? Campionul clasei Skoda Rapid vă aşteaptă. Acest hatchback se bucură de o faimă constantă datorită salonului său spaţios, a puterii şi, desigur, a caracterului econom specific pentru automobilele Skoda. În portbagajul cu o capacitate de 415 litri va încăpea totul – de la enormele valize până la biciclete.

Componentele Rapid Spaceback Monte Carlo vă vor face să uitaţi de faptul că sunteţi la volanul unui automobil de familie. Fotoliile sportive vor reda un caracter interesant călătoriei Dvs., iar designul riguros şi dinamic vă vor evidenţia din mulţime. Cu toată delicateţea sa externă, acest automobil vă poate scoate din orice încurcătură.

skoda-superb

Dacă doriţi să vă pregătiţi 100% de sezonul de iarnă vă atragem atenţia asupra automobilului sedan Skoda Superb L&K. În această versiune, sedanul de clasă medie a obţinut o tracţiune integrală. Deşi dispune de o delicateţe externă, acest automobil vă poate scoate din orice încurcătură.

Examinaţi noile preţuri de poveste pentru automobilele Skoda, care se vor aplica în salonul reînnoit din Chişinău şi la dealeri de pe 21 noiembrie până pe 31 ianuarie şi alegeţi-vă „calul” de fier. Începeţi anul corect, conducând un automobil propriu şi nou.

P.


Distribuie:
 • 16
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like...