in ,

LOLLOL OMGOMG WTFWTF

Un finlandez a pariat 20 de eurocenți că pe podium la Monza vor urca Gasly, Sainz şi Stroll! Acum se bucură de o mică avere

De necrezut, însă iată că s-a întâmplat! Un finlandez a avut norocul să câştige la pariuri sportive o sumă de bani generoasă, după ce investit doar 20 de eurocenţi în speranţa că după sfârşitul Marelui Premiu de la Monza pe podium vor urca piloţii Piere Gasly, Carlos Sainz şi Lance Stroll, pe locurile I, II şi III respectiv.

Şi chiar aşa a fost, deşi piloţii Mercedes-AMG aveau şanse mari de a triumfa după rezultatele calificărilor, fiind urmaţi eventual de unul al Red Bull sau McLaren!

Potrivit publicației Iltalehti, compania finlandeză de pariuri Veikkaus a avut un parior de succes pentru primii trei clasaţi în urma cursei de la Monza. Mai mult, aflaţi că şansele pentru ca Gasly, Sainz și Stroll să ajungă pe podium anume în această ordine au fost de 166.990 la unu!

Veikkaus spune că numele lui Pierre Gasly, Carlos Sainz și Lance Stroll au fost găsite în ordinea corectă doar în pariul unui client originar din oraşul Tampere.

În mod surprinzător, această persoană a cheltuit doar 20 de eurocenți din buzunar pentru acest pariu puțin probabil, însă iată că s-a întors acasă cu un sac cu bani – 33.398 de euro! Acum imaginaţi-vă dacă punea în joc o bancnotă de 10, 50 sau 100 de euro?…

Ultimul rezultat oarecum comparabil cu această victorie a fost înregistrat în iunie 2017, când Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas și Lance Stroll au urcat pe podium în urma competiției din Azerbaidjan. La acea vreme, șansele de a câștiga erau de 63.467,60 și trei jucători care au jucat cu un pariu de 20 de cenți au câștigat fiecare 12.639 de euro.