in ,

LoveLove

(foto) Un moldovean se numără printre miile de oameni care şi-au precomandat deja un nou Ford Bronco

Un moldovean, care în prezent îşi duce traiul pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, se numără printre miile de oameni care şi-au precomandat un Ford Bronco de nouă generaţie în mai puţin de 24 de ore de la momentul prezentării modelului!

precomanda ford bronco

Concetăţeanul şi-a ales să-şi cumpere un SUV în echipare Outer Banks, la momentul de faţă achitând un depozit rambursabil în valoare de 100 de dolari pentru a se înregistra în lista de aşteptare. Mai târziu va putea avea acces la configurator pentru a-şi personaliza automobilul în totalitate, înainte de achiziție.

Preţul de start în SUA pentru un Bronco Outer Banks cu trei uşi este de 38.995 de dolari, fără taxe! Livrările vor demara din primăvara lui 2021.

În baza documentului ataşat putem observa ce include o maşină în echipare medie Outer Banks. Un astfel de SUV poate fi dotat cu jante negre din aluminiu de 18 inci, faruri şi stopuri LED, opţional cu monitorul tactil central de 12 inci şi sistemul audio B&O, printre altele.

De asemenea, maşina va putea fi configurată cu unul din cele două motoare anunţate, cuplat fără alternativă la transmisia automată în 10 trepte, dar şi cu una din cele două versiuni de tracţiune integrală.

În plus, anume de la Bronco Outer Banks devin disponibile trei pachete de dotări opţionale: Sasquatch Package, High Package şi Lux Package.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Apropo, în context, interesant este de menţionat şi următorul lucru: precomenzile pentru ediţiile limitate de start First Edition, care reprezintă de fapt echipări de top la momentul de faţă, atât pentru modelul Bronco cu trei uşi, cât şi cel cu cinci uşi, au fost deja epuizate!

Vor fi făcute câte 3.500 de maşini cu câte trei şi cinci uşi, care folosesc dotările de ordin mecanic din echiparea Badlands, interiorul din Outer Banks şi exteriorul livrat de echiparea Wildtrack.

Astfel, deja cel puţin 7.000 de potenţiali proprietari de maşină s-au înregistrat în lista de aşteptare, achitând acel depozit de 100 de dolari, pentru maşini care au un preţ de start de 59.305 şi circa 65.000 de dolari respectiv, fără taxe.