in ,

Un renumit constructor de maşini sport va ajuta Volvo în setarea şasiurilor de pe modelele viitoare

Compania Volvo este gata să lucreze la capitolul şasiuri şi setare a elementelor conexe, a viitoarelor sale modele, împreună cu inginerii constructorului britanic Lotus. Despre acest lucru scriu jurnaliştii australieni de la Drive, cu referire la unul dintre inginerii principali ai noii generaţii Volvo XC60, Roger Wallgren.

2017 Volvo S60 V60 Polestar 31

“De ce nu? Nu vedem nicio problemă în a folosi cunoştinţele lor. Mă gândesc că am putea folosi aceste posibilităţi în toate direcţiile”, a spus Wallgren.

O astfel de apropiere dintre Lotus şi Volvo va fi posibilă datorită proprietarului chinez a mărcii suedeze. Recent, compania Gelly a dezvăluit că are de gând să cumpere 49.9% din acţiunile constructorului auto din Malaezia – Proton şi 51% din acţiunile pe care aceasta le deţine din Lotus. Se crede că o înţelegere finală va fi stabilită la mijlocul lunii iulie a anului curent.

Vezi şi: (foto) Un designer şi-a imaginat cât de frumos ar arăta un Volvo XC60 de la Polestar

Roger Wallgren a ţinut să mai precizeze că această colaborare între Lotus şi Volvo va putea afecta toată gama de modele suedeze, inclusiv şi maşinile sport lansate de Polestar.

Vezi şi: (foto) Compania Polestar a creat cel mai puternic Volvo de serie din istorie