in ,

AngryAngry WTFWTF

Unii nu-şi schimbă nicidecum năravul! Se anunţă despre primele amenzi pentru viteză excesivă pe strada Albişoara

Primăria municipiului Chișinău informează că primul tronson reabilitat din strada Albișoara, cel din perimetrul bd. Iurii Gagarin – str. Ismail, va fi redeschis pentru trafic doar după aplicarea marcajului rutier și finalizarea integrală a lucrărilor de amenajare a zonei, conform proiectului aprobat!

Anunțul a fost făcut de către viceprimarul Ilie Ceban, astăzi, în cadrul şedinței operative a serviciilor Primăriei Chișinău.

În contextul celor spuse, din cauza lipsei marcajului rutier, precum și a carosabilul nou renovat, unii şoferi au fost deja prinşi în comiterea de încălcări a Regulamentului Circulației Rutiere, în special a regimului de viteză. În acest sens, pe parcursul ultimelor zile, de către reprezentanții Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP au fost întocmite 29 de procese verbale de contravenție. Informaţi ne-a fost confirmată de Natalia Golovco, ofiţerul de presă al INSP.

Totodată, în perimetrul bd. Iurii Gagarin – str. Ismail, serviciile municipale de profil precum “Î.M. Regia Exdrupo”, Î.M. “Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, etc, continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii străzii. Astfel, o eventuală deschidere a circulației rutiere ar încetini activitatea muncitorilor pe șantier.

Strada Albișoara va fi renovată etapizat, iar proiectul prevede asfaltarea părții carosabile, amenajarea trotuarelor și modernizarea iluminatului public stradal, a rețelei de apeduct și termoficare, precum și schimbarea a două tronsoane de canalizare. De asemenea, va fi curățată rețeaua de canalizare a apelor pluviale.

Un termen preliminar de finisare a tuturor lucrărilor a fost anunţat de primarul general ca fiind până la sfârşitul anului curent.

Vezi şi:

Iti place articolul?