in

Tiff Needell a fost dat afară de la Fifth Gear: “Cel mai probabil din cauza vârstei”

(update 17.09.2019) Tiff Needell, gazda de lungă durată a emisiunii Fifth Gear, a fost dat afară chiar înainte de startul difuzării celui de-al 28-lea sezon. Anunţul a fost făcut atât de creatorii proiectului, cât şi de britanic însăşi pe paginile lor de Twitter.

Într-un interviu pentru proiectul LoveCars, în care va continua să participe, acesta a spus că motivul deciziei celor de la Discovery ar fi vârsta sa.

Noul sezon Fifth Gear va fi arătat pe micile ecrane din 3 octombrie pe Quest TV.


(15.06.2018) Veste bună pentru fani. Emisiunea Fifth Gear se întoarce pe micile ecrane

Fanii emisiunilor auto, în special a celor care au o istorie bogată în spate, au primit acum câteva ore o veste bună din partea lui Tiff Needell. Show-ul Fifth Gear se întoarce pe micile ecrane!

Anunţul a fost făcut de prezentatorul britanic în vârstă de 66 de ani pe Twitter, care a menţionat că debutul noului sezon va avea loc în septembrie şi va fi difuzat la postul Quest TV, parte a reţelei Discovery Networks. În calitate de co-prezentator va fi fostul coleg de platou Jason Plato.

Amintim că Tiff Needell a fost în trecut, din 1987, prezentator al renumitei emisiuni Top Gear. După ce corporația BBC a închis-o în 2001, acesta împreună cu toată echipa de filmare au trecut la Channel 5, lansând proiectul Fifth Gear.

Co-prezentatorul Fifth Gear, de la înfiinţarea emisiunii, a fost pilotul Vicki Butler-Henderson. În 2006 celor doi li s-a alăturat jurnalistul Jonny Smith. Uneori, în echipa prezentatorilor se alăturau şi alte persoane cu renume ca: Jason Plato, Tom Ford, Quentin Willson şi Adrian Simpson. Dacă se va reveni la formatul vechi deocamdată nu se cunoaşte.

maxresdefault 4
FOTO: gpball.co.uk

Pe Channel 5 emisiunea a fost difuzată din 2002 până în 2011. Ulterior, din 2012 până în 2014 aceasta era arătată la Discovery, iar în 2015 la History Channel.

buton subscribe