in , ,

Veste extraordinară: Rolls-Royce va arăta la Geneva colecţia Phantom Zenith

Directorul general al Rolls-Royce Motor Cars, Torsten Müller-Ötvös, a anunţat că brandul britanic va expune la Salonul Auto de la Geneva o colecţie specială, compusă din 50 de automobile! Colecţia a primit denumirea Phantom Zenith şi din aceasta fac parte cele mai noi versiuni ale modelelor Phantom Coupe şi Drophead Coupe.

phantom_3

Anterior, directorul a declarat că producţia celei de-a şaptea generaţie a modelului Phantom va fi stopată, dar şi a afirmat corectitudinea zvonurilor care spuneau că firma nu va mai actualiza modelele Phantom Coupe şi cea Cabrio. În acest sens, colecţia vine să marcheze sfârşitul producţiei maşinii.

phantom_4

„După cum îi este numele, Zenith va fi un vârf, cel mai bun din categoria sa, ori cel care reprezintă un nivel înalt de realizări”, a comentat designerul-şef al companiei Giles Taylor.

„Colecţia Zenith va întruni cele mai bune versiuni ale modelelor Phantom Coupe şi Drophead Coupe, dar şi câteva surprize. Aşteptăm foarte multe solicitări pentru aceste 50 de minunăţii”, a adăugat Taylor.

phantom_2

Încetarea producţiei lui Phantom VII impune firma să se concentreze spre dezvoltarea şi testarea unei platforme noi din aluminiu. Începând cu anul 2018, arhitectura va sta la baza tuturor modelelor Rolls-Royce.

phantom_1

Iti place articolul?