in , ,

LOLLOL AngryAngry OMGOMG WTFWTF

(video) “50-70 şoferi o fac zilnic!” Un locuitor al Chişinăului, indignat de o încălcare la care nu reacţionează nici poliţia

Un locuitor al Chişinăului a rămas indignat de o încălcare la care apelează zilnic zeci de şoferi, iar pentru că nici poliţia nu poate reacţiona, potrivit bărbatului, acesta a decis să-şi împărtășească observațiile făcute pe o reţea de socializare.

Conform informaţiilor, ceea ce puteţi vedea în imaginile video ataşate, se întâmplă zilnic în sectorul Rîşcani, pe strada Nicolae Dimo 5/1, acolo unde există o porţiune de drum cu sens unic. Deşi există la vedere un indicator de interzicere a circulaţiei “3.1 Acces interzis”, foarte mulţi conducători auto se fac că nici nu-l văd.

“În fiecare zi se întâmplă asta, 50-70 de şoferi sunt implicaţi. În apropiere este o școală, copiii traversează drumul. Cunoscând că este sens unic, unii trec şi nici măcar nu aşteaptă să cedeze trecerea altora care circulă regulamentar. Merg pentru a trece repede, împotriva sensului de mers. Nu a rămas mult până la vreun incident neplăcut.

Nu există patrulare în oraș, astfel de încălcări nu sunt pedepsite. Respectarea indicatoarelor rutiere din oraș nu este controlată de nimeni? Clipul pe care l-am ataşat rezumă 40 de minute, timp în care au fost fixate 16 astfel de încălcări. Un echipaj de poliţie solicitat la faţa locului aşa şi nu a mai ajuns, aşteptându-l o oră… Va exista vreodată o poliție municipală normală în oraș?”, a declarat martorul ocular într-o postare.

Кишинёв, Рышкановка – односторонний участок с запрещающим знаком(Димо 5/1).Каждый день здесь – под знак «Кирпич» проезжает 50-70 машин. Против движения. Под запрещающий знак. Рядом школа, дети переходят дорогу. Зная, что дорога односторонняя, переходят, не ожидая машины с этой стороны.А уроды – несутся, чтобы скорее проскочить против движения.Недолго до беды…Патрулирование дорог в городе – отсутствует, подобные нарушения не наказываются. Соблюдение дорожных знаков в городе никем не контролируется?За 40 минут зафиксирован на видео проезд 16 (!) автомобилей!!* вызванная патрульная машина в течении часа так и не появилась…Когда-нибудь в городе появится нормальная муниципальная полиция?Может, к белорусам за помощью обратиться?Или к румынам?В те страны, где на дорогах научились обеспечивать порядок…Чтобы сразу – огонь на поражение и штраф 500 евро.

Gepostet von Alexei Ivantov am Dienstag, 15. September 2020
VIDEO: facebook.com/aivantov

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!