in , ,

(video) A fost prezentat noul Shelby GT – un nou look, mai multă performanţă

Printre modelele Ford Mustang modificate, puține poartă un nume cu mai multă greutate decât cele “ale lui” Carroll Shelby. Numele legendarului pilot este sinonim cu Mustang-urile de înaltă performanță, și chiar după moartea sa în 2012, Shelby American continuă să vândă automobile Mustang GT tunate

Pentru 2019, gama va include un Shelby GT revizuit și o nouă versiune numită GT-H.

Pe front vizual, Shelby GT a obţinut o capotă cu prize de aer adânci şi proeminente, o grilă modificată a radiatorului, praguri laterale diferite, un nou spoiler spate, dungi laterale cu denumirea modelului și un set de jante unice de 20 inci. Schimbările de la interior sunt limitate la inscripționări suplimentare, covorașe personalizate și plăcuțe cu număr de ordine pe bord, dar și pe motor.

Printre opțiunile suplimentare se numără și pachetul Premium care adaugă printre altele o nouă bară de protecţie frontală și praguri iluminate.

Shelby GT H 2019 0

Prezentat oficial la Woodward Dream Cruise (Detroit), un eveniment auto desfăşurat anual în fiecare a treia sâmbătă a lunii august, 2019 Shelby GT are o suspensie îmbunătățită, o caroserie personalizată, un eşapament sport Borla şi o mână de caracteristici specifice atelierului. Clienții au opțiunea de a alege un coupe sau o decapotabilă, cu o cutie automată cu 10 trepte sau una manuală cu şase trepte.

Datorită eșapamentului sportiv nou, sunetul pe care îl produce Shelby GT este comparabil cu cel al unui Mustang Bullitt. Iar dacă se doreşte mai multă putere, Shelby poate adăuga un supercharger Ford Performance şi alte câteva componente, cu ajutorul cărora se pot genera peste 700 de CP!

Vezi şi: (foto/video) Premieră: Shelby Super Snake 50th Anniversary, killer-ul lui SRT Hellcat

Shelby GT H 2019 14

Shelby va introduce, de asemenea, o versiune Heritage numită GT-H, inspirată de la maşinile care au fost construite la comanda companiei Hertz la mijlocul anilor 2000, pentru a fi oferite în arendă. Shelby GT-H va putea fi comandat fie într-o culoare neagră, fie în una albă și primește drept contrast nişte benzi aurite, alături de nişte jante aurite oferite opţional.

Pentru a se deosebi de un Shelby GT obişnuit, modelul GT-H va avea o bară de protecţie frontală diferită şi o serie de upgrade-uri suplimentare la suspensie.

Prețurile încep de la 61.345 USD pentru standardul Shelby GT, în timp ce mașinile Heritage și Premium costă cel puțin 66.345 USD în SUA.

Vezi şi: (video) Shelby a adus la SEMA un Ford Mustang GT cu 1000 de CP şi un body kit pentru acesta

shelby gt specs

buton subscribe

GALERIE FOTO: