in , ,

LoveLove COOLCOOL OMGOMG LOLLOL WTFWTF AngryAngry

(foto) Strada Albişoara începe să se schimbe la faţă. Reparaţia sa va fi împărţită în cinci segmente

(update 18.08.2020) Strada Albișoara se schimbă la față! Primul strat de egalizare a început să fie aplicat astăzi pe această stradă. După aplicarea primului strat de asfalt, urmează să fie aplicat stratul de uzură.

Tot acum câteva ore au fost evacuate 11 din 19 panouri publicitare de pe tronsonul Gagarin-Ismail. Un număr total de 28 de guri de captare a apelor urmează a fi instalate, suplimentar la cele 23 existente. În continuare se va lucra la renovarea trotuarelor, modernizarea iluminatului, schimbarea rețelelor termice.

Următorul tronson al străzii – Ismail-Alecsandri – urmează să intre în reparație de săptămâna viitoare şi, respectiv, circulaţia rutieră va fi sistată şi acolo! Reparația străzii Albișoara va fi împărțită pe cinci segmente.


(05.08.2020) A început reabilitarea străzii Albişoara. De luni se sistează circulaţia pe tronsonul Gagarin-Ismail

Acum câteva ore a fost dat startul lucrărilor de reparaţie a străzii Albişoara pe tronsonul Iurie Gagarin-Ismail. Intervenţiile necesare vor fi realizate pe parcursul a cinci etape.

Lucrările pe acest tronson de drum vor dura două săptămâni şi au început cu demontarea bordurilor pe o porţiune de 500 de metri liniari. Alţi 900 m2 de asfalt vechi în jurul acestora a fost frezat. În activitate sunt implicate tractoare, basculante şi excavatoare.

Parţial circulaţia este redirecţionată la moment de pe banda unde sunt executate lucrările, iar de luni, 10 august, va fi sistată în totalitate pe porţiunea Gagarin – Ismail.

Strada Albişoara va fi totalmente reabilitată: se va repara carosabilul, trotuarele, va fi modernizat iluminatul stradal şi înlocuit cu corpuri de iluminat pe bază de LED-uri, vor fi curăţate gurile de captare a apelor pluviale, iar panourile publicitare vor fi evacuate.

“Am atenţionat toţi responsabilii ca lucrările să fie efectuate calitativ, să nu mai revenim cu alte reparaţii în următorii ani. Îmi cer scuze de la cetăţeni pentru incomodităţile create, dar este nevoie ca străzile oraşului să arate altfel”, a declarat primarul Ion Ceban.