in , ,

(video) A venit la Chişinău cu propriile reguli? Ipostaza în care a fost surprins un şofer de maşină cu numere neutre

Deşi peste 90 la sută din participanţii la traficul din Chişinău cunosc că marea majoritate a şoferilor au camere de bord care pot înregistra şi încălcări, şi că acestea pot apărea şi la ştiri, şi astfel văzute mai uşor de poliţie, unii conduc fără nicio sfială, fără nicio grijă şi fără nicio responsabilitate, aşa cum consideră ei că e mai bine şi e necesar.

Un conducător de VW Touareg cu numere de înmatriculare neutre, originar din regiunea din stânga Nistrului, a ajuns de curând la Chişinău pentru a arăta ce poate?! Chiar aseară, la intersecţia străzilor Alecu Russo şi Nicolae Dimo, a apelat la un şiretlic destul de îndrăzneţ, dar şi periculos, pentru a nu “sta în coadă ca prostul” şi a porni de la semafor printre primii.

Iniţial s-a încadrat intenţionat pe o bandă greşită, după care a aşteptat ca să nu fie nimeni la orizont, a forţat acceleratorul şi la sigur a depăşit viteza regulamentară, în timp ce rula pe contrasens peste linia dublă continuă pentru a ajunge rapid în fruntea coloanei create.

Autorul imaginilor, care ni le-a trimis la adresa redacţiei, ne-a declarat că speră că încălcarea este văzută cât se poate de clar, inclusiv de poliţie, şi că şoferul în cauză va fi pedepsit.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Iti place articolul?

-1 points
Upvote Downvote