in , , ,

(video) Accident cu un şofer beat în Bălţi. A intrat cu maşina şi s-a oprit printre nişte arbuşti

Un şofer moldovean în vârstă de 57 de ani şi-a “parcat” automobilul printre nişte arbuşti plantaţi pe strada principală a municipiului Bălţi, strada Ştefan cel Mare. De fapt, maşina a fost dusă intenţionat într-acolo după ce conducătorul originar din Bălţi, turmentat fiind, a pierdut orientarea în spaţiu.

Ofiţerul de presă al IP Bălţi Eugenia Molceanov a declarat pentru AutoBlog.MD că ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul era în stare de ebrietate avansată, testul alcoolscopic cu aparatul Drager indicând tocmai 1.22 mg/l în aerul expirat! Acum bărbatul are deschis un dosar penal pentru condus în stare de ebrietate şi are permisul de conducere suspendat.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, la momentul producerii incidentului niciun pieton aflându-se pe trotuar. Totul s-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri, 9 iulie.

VIDEO: facebook.com/coceban.cornel

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?