in , , ,

(video) Accident din neatenţie la aceeaşi intersecţie. Cum s-au lovit de această dată două maşini

Acum câteva săptămâni, la aceeaşi intersecţie din Orhei, s-a produs un accident rutier din cauza neatenţiei a doi şoferi. Din câte se pare, răscrucea de drumuri a fost “blestemată” de atunci şi din nou s-a întâmplat un contact de curând, din nou din neatenţie!? S-au din cauza încălcării de reguli de circulaţie?

Imaginile surprinse de o cameră arată cum conducătorul unei camionete a decis să apeleze la un şiretlic pentru a se întoarce unde doreşte, mai degrabă decât acolo unde este regulamentar. Poate a şi văzut prin oglinzi cum prin spate îi trece un automobil, însă din cauză că ar fi uitat de gabarite, a continuat să meargă în marşarier cu speranţa că Opelul va trece repede.

Iată aşa a început săptămâna unui angajat care oferă servicii de evacuări auto. Pe lângă faptul că va trebui să achite careva despăgubiri, ar fi primit şi un proces-verbal, asta dacă s-a chemat poliţia la faţa locului.

Autor video: facebook.com/Василий Ющенко

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!