in , ,

LOLLOL OMGOMG COOLCOOL

(video) Accident dur pe strada Munceşti! Decizia unui şofer de a depăşi pe contrasens, foarte aproape să-i ia viaţa

Numărul accidentelor rutiere ca se întâmplă în Chişinău şi în ţară nu se diminuează, ci din contra creşte! În lista acestora se adaugă şi impactul produs în această seară pe strada Munceşti, la intersecţie cu strada Căuşeni, acolo unde un şofer, obosit să meargă în spatele unui camion de model KAMAZ, conform martorilor, a ieşit la depăşire pe contrasens.

Deşi s-a încumetat să încalce regulile de circulaţie, nu a făcut-o nici măcar în siguranţă. Într-un final a ajuns violent într-un excavator care i-a apărut în faţă pe neaşteptate.

Din fericire şoferul BMW-ului a rămas teafăr, deşi automobilul a fost serios avariat. Dacă se va găsi vinovat acesta riscă o sancţiune sub formă de 6 puncte de penalizare, dar și o amendă în valoare de 1.600 de lei.

VIDEO: facebook.com/filiminschii

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?