in , , ,

OMGOMG WTFWTF COOLCOOL LOLLOL

(video/update) Ultima oră: Accidentul din raionul Cimişlia a luat viața încă a unei persoane! Copilașul a rămas fără mamă

(update #3, 12:50, 12.09.2020) Conform unor noi informații pe care le-am primit la adresa redacției de la o rudă a bărbatului decedat, care apropo este originar din Gura Galbenei și nu din Hîrtop, după cum a afirmat poliția, către ora amiezii a pierdut lupta pentru viață și tânăra în vârstă de 29 de ani (nu 30) care se deplasa în automobilul de marcă VAZ. Aceasta s-a dovedit a fi și mama pruncului de doar un an care s-a ales totuși cu o leziune, o fractură la o mână!


(update #2, 17:16) În jurul orei 14:13, în Serviciul de gardă a IP Cimișlia a parvenit informația telefonică precum că s-a produs un accident rutier.

Deplasându-se la fața locului, membrii grupei operative a IP Cimișlia au stabilit că în jurul orelor 14:00, pe traseul R3 km 44 +500 m, un bărbat în vârstă de în 26 ani, locuitor al raionului Ceadîr-Lunga, conducând un automobil de model BMW cu patru pasageri (un tânăr de 26 ani care a suferit leziuni medii, un tânăr de 21 ani care a suferit leziuni grave, încă un tânăr în vârstă de 21 de ani care a suferit leziuni medii şi un bărbat în vârstă de 30 de ani care a scăpat basma curată, toţi fiind locuitori ai satului Gaidar din raionul Ceadîr-Lunga), fără de a se asigura a ieșit la o depășire, iar ca rezultat s-a ciocnit cu un autoturism de marcă VAZ, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, locuitor al satului Hîrtop din raionul Cimişlia, care se deplasa regulamentar.

În urma traumatismelor primite, incompatibile cu viaţa, acesta din urmă a decedat la fața locului. În sedanul de producţie rusească se mai aflau ca pasageri o doamnă în vârstă de 50 ani (a suferit leziuni medii), o tânără în vârstă de 30 de ani (a suferit leziuni grave), dar şi un copil de doar un an, născut în 2019 (în stare de șoc, însă slavă Domnului fără leziuni)!

Toate personale care au avut de suferit au fost preluate și transportate în spitalele raionale din Cimișlia și Hîncești. Mai trebuie de remarcat faptul că un echipaj INSP se afla la o distanța de 500 metri de locul producerii accidentului, motiv pentru care s-a reuşit o intervenție mai rapidă. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

Cazul urmează a fi reînregistrat în R-1 a IP Cimișlia, pentru examinare în conformitate cu art. 274 “Începerea urmăririi penale” al Codului de Procedură Penală. Informația a fost confirmată pentru AutoBlog.MD de către Vicol Cristina, ofițerul de presă al IP Cimişlia.

La momentul de faţă nu există informaţii oficiale care să confirme sau să infirme că BMW-ul a luat foc din cauza exploziei unei instalaţii de gaz de la bord. Nici poliţia şi nici IGSU nu ne-au putut oferi un răspuns clar în acest caz, deocamdată.


(update #1, 16:20) Liliana Puşcaşu, ofiţerul de presă al IGSU, ne-a comunicat că apelul la 112 a fost înregistrat la ora 14:15. În accident au fost implicate două automobile, unul de model VAZ, iar al doilea de marcă BMW.

Sedanul german a fost cuprins de flăcări în urma impactului, iar conducătorul din VAZ a decedat pe loc, fiind nevoie de a fi descarcerat. Alte circumstanţe ale producerii accidentului se stabilesc. Detalii despre alte careva victime nu ne-au putut fi comunicate din lipsă de informaţii exacte la momentul de faţă.

În total a fost nevoie de intervenţia a două echipaje de pompieri pentru stingerea incendiului şi deblocarea conducătorului auto decedat.

Gepostet von Oleg Andrabura am Freitag, 11. September 2020

(articol iniţial 15:58, 11.09.2020) Accident grav în raionul Cimişlia! Până şi pompierii sunt la faţa locului

Un grav accident rutier cu implicarea a două automobile a avut loc în această după amiază în raionul Cimişlia, la intrarea în satul Gura Galbenei dinspre Hînceşti. Poliţia şi pompierii sunt la faţa locului.

Conform primelor informaţii sunt victime.

Articolul se actualizează!…

Atenţie, imaginile pot conţine cuvinte necenzurate!

Gepostet von AutomobilistMD am Freitag, 11. September 2020
VIDEO: facebook.com/automobilistmd

Gepostet von AutomobilistMD am Freitag, 11. September 2020
VIDEO: facebook.com/automobilistmd

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi detalii despre încă un accident care a avut loc în această dimineaţă: