in , , ,

(video) Accident grav în sudul ţării. Un automobil s-a lovit dur cu un camion

Zi neagră pentru familiile a doi moldoveni. Unul dintre ei şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier care s-a întâmplat în această dimineaţă pe traseul R34, cel care leagă localităţile Câșlița-Prut și Giurgiulești.

Potrivit paginii AutomobilistMD, şoferul unui camion încărcat cu cereale ar fi ieşit pe contrasens din motive necunoscute şi a lovit cu remorca maşina care se deplasa regulamentar.

O secvenţă video arată cât de tare s-a deformat ultima, fiind oprită în parapet, deşi vehiculul de mare tonaj nu se vede.

Atenţie! Cuvinte necenzurate!

Câteva echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului şi investighează starea lucrurilor. Ofițerul de presă de la IGP, Mariana Bețivu, ne-a comunicat că în accident a fost implicat un automobil de marca LADA și un camion de marca MAZ.

Potrivit poliției, preliminar s-a aflat că automobilul a intrat violent în remorca camionului MAZ şi drept urmare șoferul automobilului în vârstă de 44 de ani a decedat pe loc, în timp ce pasagerul său în vârstă de 69 de ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul raional Cahul.

Iar portalul ziuadeazi.md scrie că la fața locului a fost nevoie şi de intervenția angajaţilor de la descarcerare. Din cauza accidentului, circulația pe traseu a fost blocată mai bine de jumătate de oră.

FOTO: ziuadeazi.md
FOTO: echipa.md

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(foto) Accident grav pe R1. Un automobil, răsturnat de câteva ori după ce şoferul s-a angajat într-o depăşire

(video) Sâmbăta accidentelor în Chişinău? Încă un impact dur între două maşini pe str. Mihai Viteazul

(video) Accident rutier grav în apropiere de Gara Feroviară. Trei maşini implicate