in , , ,

(video) Accident lângă Peresecina. Un şofer şi-a avariat maşina după ce a trecut peste o groapă mare

Accident între localităţile Peresecina și Gornoe, direcția spre satul Ratuş. De la bun început de săptămână un conducător auto a rămas fără mijloc de transport personal. Maşina a primit o lovitură dură asupra roţilor şi suspensiei.

Contactată de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău, ne-a comunicat că astăzi, în jurul orelor 6:00, angajații Inspectoratului de Poliție Orhei au înregistrat un apel telefonic, fiind informaţi că pe traseul R6 Chișinău-Bălți, în apropiere de localitatea Peresecina, a avut loc un accident rutier.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că aproximativ la orele 3:00 noaptea, conducătorul automobilului de model Mercedes-Benz, deplasându-se din direcția or. Strășeni spre mun. Chișinău, i-a pierdut controlul şi a intrat exact într-o groapă formată pe partea carosabilului (prima bandă de circulație) ca urmare a lucrărilor de infrastructură.

Poliţia dă asigurări că zona era delimitată şi semnalizată prin conuri şi indicatoare rutiere. Careva persoane nu au avut de suferit în urma accidentului dat. Alte circumstanțe se stabilesc.

Sursă video: Automobilistmd

IP Orhei
IP Orhei

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!