in , , ,

OMGOMG COOLCOOL

(video) Accident matinal lângă Peresecina. Un VW răsturnat într-un şanţ a generat ambuteiaje kilometrice

Accident matinal în preajma satului Peresecina din raionul Orhei, pe traseul R-6. Angajații inspectoratului de poliție Orhei au fost alertaţi despre el în jurul orei 6:55.

Grav accident rutier intre Peresecina si Gornoe directia Chisinau. Ambuteiaj kilometric

Gepostet von AutomobilistMD am Mittwoch, 19. August 2020
VIDEO: facebook.com/automobilistmd

Ajunşi la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 61 de ani, care conducea un Volkswagen Caddy pe traseul R-6 Orhei-Chișinău, direcția spre municipiul Chișinău, a pierdut controlul volanului maşinii şi ca rezultat a derapat în șanțul de scurgere a apei pluviale, răsturnându-se.

Testarea alcoolscopică a arătat un rezultat negativ. În urma accidentului șoferul a avut de suferit nişte traumatisme uşoare, dar a refuzat spitalizarea. Alte circumstanțe pe cazul dat se stabilesc.

Din momentul producerii accidentului şi timp de câteva zeci de minute traseul a fost practic blocat, înregistrându-se ambuteiaje kilometrice. La momentul publicării acestui articol, potrivit poliţiei, circulaţia rutieră a fost reluată şi se desfăşoară în regim normal.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!