in , , ,

LoveLove COOLCOOL

(video) Accident nocturn grav în raionul Soroca. Coliziune între trei autocamioane, două dintre care au luat foc

Accident nocturn grav în raionul Soroca. În seara zilei de ieri, în jurul orei 22:40, poliția locală a fost sesizată despre producerea unui accident rutier la intrarea în satul Racovăț. În incident au fost implicate tocmai trei autocamioane cu remorci!

117780505 2715859381847690 7573007674267455997 o
FOTO: politia.md

Un bărbat de 30 de ani, fiind la volanul unui autocamion de marcă DAF, deplasându-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț, nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani din orașul Bender.

În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de 58 de ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sîngerei.

Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit frontal cu cel de model Volvo, tangențial în rezervorul de combustibil al acestuia din urmă. Imediat după coliziune ambele camioane au fost cuprinse de flăcări, iar al treilea autocamion DAF a fost proiectat în afara părții carosabile. Pompierii au reușit localizarea arderii abia la ora 23:37.

Conducătorul autocamionului de model DAF, care s-ar face vinovat de producerea coliziunii, a decedat, fiind blocat înăuntru şi ulterior descarcat, iar conducătorul camionului de model Volvo a fost scos de urgență de către un echipaj al poliției de frontieră care se afla în apropriere. Şoferul a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.

După finalizarea intervenției la stingerea incendiului pompierii au efectuat lucrări de spălare a traseului. Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Iată ce afirmă şi un martor:

declaratie martor 1
VIDEO: facebook.com/boian.ilarion
NEWS ALERT (VIDEO) Grav accident cu implicarea a trei camioane, la Soroca. Unul a ars, sunt victime

Accident rutier pe traseul R-14, la intrarea în localitatea Racovăț, din raionul Soroca, după ce a avut loc un grav accident rutier cu implicarea a trei camioane. Potrivit surselor Deschide.MD în urma impactului, unul dintre camione a luat foc, o persoană a decedat, iar alta a fost rănită.La fața locului au intervenit ofițerii INSP, pompierii, dar și echpaje medicale. Oamenii legii au sistat circulația rutieră în zonă și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Gepostet von TrassaMD am Dienstag, 11. August 2020
Accident soldat cu incendiu pe traseul Soroca-Chișinău, lângă Racovăț. Un tir a luat foc.

Accident soldat cu incendiu pe traseul Soroca-Chișinău, lângă Racovăț. Un tir a luat foc. Se presupune un deces.La fața locului au intervenit ofițerii INSP, pompierii, dar și echpaje medicale. Oamenii legii au sistat circulația rutieră în zonă și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Gepostet von TrassaMD am Dienstag, 11. August 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!