in , ,

AngryAngry OMGOMG LOLLOL COOLCOOL

(video) Accident pe strada Grenoble. Cum un şofer a încercat să evite un impact dur

Un accident de circulaţie s-a întâmplat acum câteva clipe pe strada Grenoble din capitală, cu implicarea a două automobile. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, iar maşinile nu sunt grav avariate.

Această situaţie este mai degrabă pentru noi toţi una de învăţătură. În traficul din Chişinău este nevoie de circulat cu ochii în patru, iar păstrarea distanţei şi menţinerea unei viteze regulamentare de deplasare ne va ajuta să evităm foarte multe neplăceri, deşi depinde de situaţie.

Conducătorul monovolumului în cauză a încercat să evite pe cât de posibil un impact, însă din cauza circumstanţelor pe care le puteţi vedea în imagini nu a mai reuşit să o facă. Cel mai probabil şoferii autovehiculelor care au intrat în contact se vor împăca amiabil şi nu vor reţine traficul.

VIDEO: facebook.com/Slava Kvasnyuk

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!